Personalitatea masculina este la fel de complexa ca si cea feminina, nu usor de descifrat pentru oricine. Pentru specialistii in comunicarea non-verbala, temperamentul masculin poate fi insa deslusit tinand cont de anumite trasaturi si particularitati ale fizicului. Prin urmare, culoarea parului este de o importanta deosebita pentru descifrarea personalitatii masculine. Doresti sa afli mai multe despre personalitatea partenerului tau de viata? Iata o scurta tipologie a personalitatii masculine in functie de culoarea parului:

Personalitatea omului reprezinta un ansamblu de insusiri atat de complicate si alambicate incat nici dupa ani de zile nu poti spune ca ai ajuns sa cunosti o persoana in totalitate. Niciodata nu vom inceta sa descoperim lucruri noi si inedite la cei din jurul nostru, intotdeauna vom fi surprinsi de anumite actiuni, decizii sau trasaturi de caracter apartinand pe care le cunoastem bine si care ne sunt dragi. Personalitatea masculina este la fel de complexa ca si cea feminina, nu usor de descifrat pentru oricine.

Pentru specialistii in comunicarea non-verbala, temperamentul masculin poate fi insa cu usurinta citit tinand cont de anumite trasaturi fizice si particularitati. Asadar, culoarea parului este de o importanta deosebita pentru descifrarea personalitatii masculine. Jo-Ellan Dimitrius in Reading People: How to Understand People and Predict Their Behavior este de parere ca “parul este un indiciu important al imaginii de sine al unei persoane, precum si al stilului de viata”. “Ca si la femei, si la barbati, culoarea parului si tunsoarea pot dezvalui perceptia barbatilor asupra vietii si asupra fenomenului de imbatranire, carui tip de personalitate ii apartin (romantica sau din contra practica), importanta pe care o acorda celui din jur, referintele socioeconomice, gradul de maturitatea emotionala sau chiar zona sau tara in care care acestia traiesc”, afirma acesta. Doresti sa afli mai multe despre personalitatea partenerului tau de viata? Iata o tipologie masculina pe care psihologii au intocmit-o in functie de culoarea parului:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Barbatii cu parul blond

Barbatii blonzi, spun psihologii, sunt perceputi de catre persoanele de sex feminin a fi lipsiti de pasiunea, voia buna si trairile intense asociate de regula barbatilor bruneti. O mare parte din persoanele blonde sunt de multe ori personalitati retrase, introvertite, bune la suflet, afectuose, cu talente deosebite ce tin de regula de domeniul artisticului si al creativitatii.

Barbatii blonzi sunt meticulosi si urmaresc cu perseverenta, pas cu pas, fara sa se lasa impiedicati de obstacole, telurile pe care si le-au propus in viata. Extremele, iesirile temperamentale sau efuziunile temperamentele reprezinta pentru acestia un pas inapoi pentru dezvoltarea personala si de aceea vor promova si adopta moderatia si cumpatareea si o vor astepta si de la ceilalti. Pe plan sentimental sunt influentabili, putand fi manipulati cu usurinta de catre personalitatile mai puternice.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri