Pentru a innoi si a ne inventa vietile avem nevoie de un plan. Ne trebuie o saptamana intreaga de munca asidua, 7 zile de lucru cu noi insine pe toate planurile: fizic, mental si spiritual. Daca vrei sa-ti schimbi viata, rezerva-ti 7 zile doar pentru tine si pentru ceea ce iti doresti sa devii.

Ziua 1: Re-incarca-te! - Ziua promisiunilor

Concentreaza-te pe schimbarea modului de gandire. Aceasta e ziua in care faci curatenie prin stereotipurile si imaginile uzate care-ti ocupau creierul. Scapa de fraze precum: "Nu pot", "De ce mi se intampla tocmai mie asta?", "Imi merge din ce in ce mai prost" sau "Dupa trei lucruri proaste, sigur o sa se intample ceva bun". Incearca sa foloseste sintagme mentale precum: "O sa reusesc”, "Exista solutii pentru orice problema".

Creeaza un logo vizual care-ti foloseste si te inspira: Imagineaza-ti un ocean sau un lac, o cascada sau fluturasi, un rasarit de soare sau de luna, orice crezi ca te linisteste. Tine-le minte si de fiecare data cand te napadeste vreun gand negativ amintesteti-le, pastreaza o singura imagine pozitiva in minte. Aceasta este logo-ul pentru doza ta de energie pozitiva.

Instrumente pentru a supravietui acestei zile: carti motivationale, muzica, dansul, arta, tot ceea ce este inspirational.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Ziua 2: Re-aprinde-te! - Ziua planurilor

Gandeste-te la toate lucrurile pe care ai vrea sa le schimbi acasa si la birou, ce ai vrea sa schimbi in rutina zilnica sau daca ar trebui sa incepi sa ai o rutina in cazul in care viata tae prea dezordonata. Ce ai vrea sa schimbi la infatisarea ta, la modul in care te hranesti/dieta ta, la modul in care iti tratezi familia sau prietenii sau chiar la interactiunea cu necunoscutii.

Instrumente necesare: un carnetel si un pix, o sa ai multe lucruri de notat daca vrei sa ai rezultate.

Ziua 3: Re-cicleaza! - Ziua in care scapi de tot

Alege-ti o zona din casa, garajul, debaraua sau chiar dulapul si scapa de toate lucrurile de care nu mai ai nevoie. Alege trei cutii pentru: lucruri de pastrat, de aruncat si de dat altcuiva. Acum incepe munca cea mai grea. Nu incerca sa-ti debarasezi intreaga casa intr-o singura zi. Daca nu ai mai facut acest lucru de mult timp s-ar putea sa-ti dea batai de cap. Poti repeta Ziua 3, ori de cate ori simti ca lucrurile o iau razna si te sufoci de vechituri.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Instrumente pentru Ziua 3: Cutii de sortat, un aspirator si muzica vesela care sa te binedispuna si sa te faca sa treci peste partea grea a activitatii.

Ziua 4: Re-improspateaza-te! - Ziua in care te trezesti la viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri