Keanu Reeves continua sa fie un om minunat. Este un om minunat pentru ca impresioneaza prin simplitatea lui. Modul cum ii incurajeaza pe toti fanii sai de pe Facebook sa se bucure de fiecare clipa si sa caute esenta vietii, este de acum celebru. Am selectat cateva dintre cele mai insufletite mesaje ale lui Keanu Reeves de pe pagina lui de Facebook.

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiti si celebri actori, rolurile lui memorabile sunt un reper pentru fiecare dintre noi. Dar, in ciuda succesului pe care l-a castigat, Keeanu Reeves este admirat si pentru felul cum si-a pastrat modestia.

Sunt mesaje de unde transpare autenticitatea si inima mare pe care o are. „Viata nu este despre a fi bogat, despre a fi popular sau cu educatie inalta, este despre a fi autentic, modest si bun.”, spune un astfel de mesaj postat de Keanu Reeves.

Toate evenimentele triste l-au transformat pe Keanu Reeves in omul minunat care este astazi, la 52 de ani.

Iata cateva dintre cele mai frumoase mesaje ale lui Keanu Reeves postate recent:

1. Cand te trezesti dimineata, adu multumiri luminii, vietii tale, puterii tale. Ofera multumiri pentru mancarea ta si pentru placerea de a trai. Daca nu gasesti niciun motiv pentru a oferi multumiri, greseala e in tine. 

2. Poate ai 21 de ani sau 65. Astazi este tot ceea ce ai cu siguranta. Fii prezent! Nu astepta sa te bucuri de viata doar dupa ce obtii acel job si acea promotie sau faci X$. Nu atepta sa repari relatii sau sa iti faci noi prieteni. Nu iti amana viata pentru munca. Fa pasi de urias sau pasid e bebelusi - depinde de tine, dar fa ceva, orice! Dupa cum spunea Anthony Robbins mereu, Daca te simti blocat sau te simti dezamagit in legatura cu ceva, incepe prin a actiona. Acea miscare va crea o reactie in lant.

3. Cand crezi in scopul tau poti depasi obstacole, dezamagiri si poti indura greutati.

4. Fii cine esti si spune ceea ce simti, fiindca aceia care se supara nu conteaza iar cei care conteaza nu se supara.

5. Nu renunta. Munca ce ai depus-o din greu isi va arata roadele, tine-te de ceea ce faci indiferent cat de greu ar fi.

6. Timpul este singura resursa a vietii care atunci cand este consumata, ti-ai fi dorit sa il fi petrecut la maxim. Sa ai o zi frumoasa!

 

7. Cand te trezesti dimineata gandeste-te ce privilegiu pretios este sa fii in viata, sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri – si apoi fa ca acea zi sa conteze!

Foto homepage:  Flickr/ Athena LeTrelle
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri