O data in viata, am patit-o si eu. Rau de tot. Am suferit muieratic. A fost atunci cand mi s-au aruncat papucii in ploaie. La propriu. Cand am fost parasit in apa si frig, cand am primit vesti de sfarsit cand nu m-am asteptat. Am plans da, cu lacrimi. Cu picaturi de ploaie. Cu "de ce mie si nu tie". In sunet de praf si tragedie. Cu fisura in suflet. Cu credinta ca nimic nu va mai fi la fel ca inainte. Apoi mi-am luat servetelele ca sa-mi sterg nasul si sa-mi opresc ochii din curgerea in penibil si nemasculinitate.

Dragostea nu e totul, nu e tot ce isi doresc barbatii si femeile. Intotdeauna mai exista loc de pasiuni, momente scurte, ratacite, activitati placute, corpuri frumoase, chipuri splendide sau mai putin in care sa te pierzi, un fotbal de jucat, o tigara de fumat, multa politica de discutat. Nu e usor sa uiti, dar poti sa-ti revii cat mai repede. E mai simplu decat simplu. Suferi ca sa-ti treaca, iti trece ca sa-ti fie bine. Viata e prea frumoasa ca sa versi prea multe in ea. Nimic in jurul tau nu se schimba ca sa-ti astepte tie schimbarea in bine. Am fost rugat sa scriu incurajator si optimist, folosind cuvinte care sa umple sufletul feminin de incurajare si optimism. Reusesc cu greu. Noi, barbatii suntem superficiali si poate ca in sensul bun al cuvantului. Asta va dorim si voua, femeilor. Cand aveti impresia ca viata va trateaza cu superficialitate, veniti cu o replica pe masura. Sa va pese mai putin, sa uitati ce ati simtit. Simtiti din nou daca asta va doriti!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Seb


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri