Unul dintre cei mai importanti retaileri de moda din Romania, Fashion Days se pregateste de o editie eveniment de Black Friday, promitand reduceri de pana la 90% la produsele de pe site.

Magazinul online Fashion Days iti pune la dispozitie anul acesta promotii generoase la imbracaminte si incaltaminte pe care le cumperi la preturi care au reduceri cu cateva zeci de procente. Daca descarci si instalezi aplicatia Fashion Days pe telefonul mobil, poti vedea intaintea celorlalti discounturile de Black Friday, inca din 17 noiembrie, de la ora 20:00.

Gama de produse careia i se vor aplica ieftiniri ajunge la 700.000 de titluri, cu discounturi de pana la 90%. Produse de la branduri ca Dolce Gabbana, Red Valentino, Prada, Stella McCartney, Burberry, Michael Kors, Coccinelle au fost aduse special pentru Vinerea Neagra sa fie comercializate pe Fashion Days. In acest weekend se poate alege dintre:

  • genti dama de la 55 lei
  • ghete si pantofi pentru barbati de la 145 Lei
  • haine pentru copii de la 25 Lei
  • rochii de la 49 Lei
  • botine de sezon si pantofi pentru dama de la 79 Lei

Printre avantajele oferite de Fashion Days cu ocazia Black Friday o sa remarci:

- o gama variata de modele renumite de la Love Moschino, Guess, Esprit, Desigual, Pepe Jeans London, Furla, Levi’s, Zee Lane

- livrarea gratuita

- returul gratuit

- se poate folosi whishlist, un tool care poate fi utilizat si in aplicatie, cu care poti alege produsele pe care sa le urmaresti, pana se pot cumpara la un pret redus.

Black Friday este un eveniment de care trebuie sa profiti, acesta fiind unul cu multiple avantaje. O zi in care esti rasfatata, faci multe cumparaturi si iti poti schimba garderoba alegand produse care iti definesc stilul. Asta, fara sa fi facut o investitie majora care sa iti termine economiile. Si daca nu te gandesti doar la tine, poti alege sa cumperi din timp cadouri pentru cei dragi: mama, sora, prietena, sotul. Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, ar trebui sa faci din timp lista cu surprize fashion pentru cei dragi - pantofi, costume de baie, articole petru casa, rochii, tinute office sau haine de copii.

Spor la shopping!

Sursa foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri