1 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

15 sfaturi frumoase extrase din viata si experienta mai multor femei care au stiu cum sa traiasca mult si frumos. Sa invatam de la ele...

Pe unul din blogurile marieclaire.co.uk, editorul Corinne Redfern a adunat o colectie de 35 de sfaturi de viata care circula pe internet, provenind de la femei care au trait peste 100 de ani. Sunt sfaturi frumoase extrase din viata si experienta mai multor femei care au stiu cum sa traiasca frumos si mult. Sa invatam de la ele, sa citim 15 dintre aceste sfaturi…

15 sfaturi de viata de la femei de peste 100 de ani


via www.marieclaire.co.uk

1. “Cand aveam 100 de ani, m-am dus la oglinda ca sa ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt inca aici. Si ii multumesc in fiecare dimineata. Mi-a dat o viata lunga si o viata buna si nu am nimic de care sa ma plang… Trebuie sa il ai pe Dumnezeu in viata ta. Fara Dumnezeu, nu ai nimic.”

Foto: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com

2. "Uita-te inauntrul sufletului tau si gaseste-ti instrumentele. Cu toti avem unelte si trebuie sa traim cu ajutorul lor. Am 2 unelte, cuvintele mele si imaginile mele. M-am folosit de masina mea de scris, de calculator si de camerele mele foto ca sa combat nedreptatea. Ori de cate ori vad posibilitatea de a ajuta oamenii care sunt in pericol, vreau sa ii ajut.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

2. “Asculta-l intotdeauna pe cel de langa tine. Vei invata ceva. Incearca uneori sa stai deoparte deoarece vei invata mult mai multe daca ii asculti pe ceilalti decat daca le spui ce stii.”

4. “Nu imi place stresul. Nu suport sa ma cert. Daca cineva se cearta, am plecat. Imi place sa fiu in preajma oamenilor pozitivi, oameni care te fac sa te simti mai bine si nu oameni care te doboara.”

5. “Nu am fumat niciodata, nu am baut si nu m-am prostit cu iarba sau cu acest gen de lucruri. Si nu las nimic sa ma supere, in special traficul.”

6 “Fii onest. Am mintit extrem de rar. Si cand esti sincer cu oamenii, acest lucru se intoarce inapoi la tine si ei sunt sinceri cu tine. Este nevoie de prea multa munca ca sa intretii o minciuna. Nu ai nevoie de extra stres.”

7. “Orice este greu, tu il faci sa fie greu, dar daca il iei asa cum vine, nu devine greu. Nu te ingrijora, nu dori prea mult si fii multumita de ce ai. Fii dispusa sa impartaseste cu prietenii tai si cu cei mai putin norocosi.”

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

8. “Incerc sa imi acord timp ca sa ma uit si sa apreciez lucrurile marunte care fac viata frumoasa. Cand fac asta, timpul incetineste.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri