27 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Acestea sunt cele 10 lucruri pe care trebuie sa le incerci macar o data in viata:

Daca exista un mod prin care sa iti traiesti viata la cote maxime acesta este sa profiti de fiecare oportunitate care ti se ofera si sa nu te temi sa incerci lucruri noi, sa iesi din zona ta de confort si sa te aventurezi in experiente pline de adrenalina.

1. Pleaca intr-o excursie singura

Sa calatoresti singura este in sine o aventura care nu numai ca te invata sa te descurci pe cont propriu, dar te ajuta sa te cunosti mai bine si sa iti gestionezi timpul astfel incat sa nu te plictisesti. In plus, cu siguranta vei cunoaste oameni noi si vei lega prietenii in cele mai neasteptate locuri.

2. Zboara cu parapanta

Nimic nu se compara cu senzatia de libertate pe care ti-o da zborul si cu amintirile cu care vei ramane dupa o asemenea experienta. Problema sigurantei nici nu se pune, mai ales ca zborul cu parapanta se face in tandem, alaturi de un pilot profesionist, care va avea grija ca totul sa mearga struna. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-ti invingi teama si sa cuceresti cerul cu incredere si entuziasm. În plus, zborul cu parapanta este mult mai ieftin decat credeai, iar reducerile de preturi, precum cea din aceasta oferta, sunt substantiale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

3. Escaladeaza un munte

Pe langa conditia fizica pe care o cere, urcatul pe munte te invata o lectie importanta despre cum gestionezi timpul, cum iti imparti pauzele astfel incat sa poti cobori la baza inainte sa se astearna intunericul, iar senzatia de victorie pe care o vei avea cand vei ajunge in varf si privelistea iti vor crea o satisfactie greu de egalat.

4. Alearga la un maraton

Un maraton nu iti testeaza doar limitele fizice, ci si anduranta psihica. Tocmai in acel moment in care simti ca nu mai poti si ai vrea sa te opresti, descoperi in tine resurse nebanuite si o motivare care iti vor da forta sa treci linia de sosire cu capul sus. Poti incepe cu maratoane usoare, de 5 kilometri, iar daca descoperi ca iti place, poti incepe antrenamentul si pentru cele destinate alergatorilor de cursa lunga.

5 Viziteaza un templu

Indiferent ca esti sau nu o persoana religioasa, templele din China, India sau Israel, moscheile marocane sau vechile biserici din Italia sau Spania sunt locuri incarcate cu o spiritualitate aparte, iar arhitectura maiestuoasa iti va taia respiratia de cum ai pasit inauntru.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

6. Pleaca in vacanta intr-o tara exotica

...si nu te caza intr-un resort de lux unde ai totul la indemana. Experimenteaza tot ce are de oferit tara respectiva, modul in care traiesc oamenii, studiaza-le obiceiurile si incearca sa le intelegi traditiile. Vei descoperi o cultura cu totul diferita, un stil de viata nou si o altfel de mentalitate, lucruri care te vor ajuta pe tine sa evoluezi.

7. Fa voluntariat

Voluntariatul te invata multe lectii despre modestie si despre cum trebuie sa apreciezi toate lucrurile bune care ti se intampla in viata. Poate esti nemultumita de unele lucruri din viata ta, dar sa vezi de aproape cum unii oameni ar da totul pentru a avea ce ai tu te face sa fii recunoscatoare pentru tot ce ti s-a intamplat pana acum.

8. Mergi sa vezi aurora boreala

Tarile scandinave au un farmec aparte si un mister electrizant pentru oricine ajunge sa le vada. Daca mergi intr-o perioada in care sa prinzi si spectacolul oferit pe cer de aurora boreala, vei avea o amintire fantastica de care te vei bucura toata viata.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

9. Mergi la karaoke

Si ce daca nu ai voce? Nu despre asta este vorba la karaoke. Pune melodia ta preferata, ia o prietena si un shot de tequila ca sa-ti faci curaj si urcati-va pe scena. Nimeni nu asteapta o reprezentatie demna de un concert, deci nu ai de ce sa ai emotii.

10. Fa baie in ocean

Nu trebuie sa stii neaparat sa inoti ca sa te bucuri de o balaceala in ocean. Ia-ti gasca, planificati o excursie pe coasta Frantei sau intr-o tara exotica din Asia si bucurati-va de o experienta unica.

Nu uita ca cele mai multe regrete ale oamenilor sunt legate de lucrurile pe care nu s-au incumetat sa le faca. Ai incredere in tine si curaj sa experimentezi mai mult decat o viata incarcata de rutina si fii deschisa sa incerci lucruri inedite, pentru ca la final asta te va imbogati in moduri pe care nici nu le banuiesti.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri