Nu exista: "Pierdut prietena pe numele Elena Benk. O declar nula." Sport: "Caut fete care vor sa mearga la o sala de fitness sa facem putin sport".
In goana noastra dupa lucruri mari si serioase pe lumeaemica, scormonind ba prin forum, ba prin arhiva cu videoclipuri, am dat la rubrica anunturi peste o frumusete de anunturi mici, dar amuzante. Va impartasim si voua cateva dintre acestea:

Caut pe cineva!!!!: "Sunt o fata Teo si caut un baiat din Ploiesti. Am mai avut cont, dar l-am sters si am pierdut id-ul lui.. Ma ajutati sa il gasesc? Are niste poze cu niste catelusi de plus langa un tuns si langa un leu de piara si se afla la castelul peles. Are poze cu o sapca pe cap si un trening alb, e brunet si are cioc. Daca vedeti cumva pagina, anuntati-ma va rog ca e foarte important. Va multumesc... Il cheama florin, sta in Bucuresti, dar e din Ploiesti. Pare nebunesc, dar...."

Masculin: "Prezentabil, 39 ani, aspect si comportament deosebit, casatorit, doresc relatie discreta de bun simt si de lunga durata cu o doamna cu o situatie asemanatoare. Draguta, curata, discreta! Posed loc de intalnire discret si elegant zona centrala!"

Anunt: "Ma numesc Cristina, am 15 ani si imi place sa dansez, as vrea sa ma inscriu la o emisiune sau concurs de dans. Stiu sa dansez pe manele si putin muzica arabeasca. Mi-as dori sa dansez alaturi de Ionut Cercel sau Baby Minune daca aveti nevoie ma sunati si vorbim. Va multumesc!"

Investigatori privati: "Servicii de investigatii private va da informatii despre trecut. Fie ca o faceti ca sa stiti pe cine angajati, fie ca aveti de-a face cu un proces civil sau pur si simplu vreti sa aflati ceva din viata unei persoane cunoscute (sotie/sot, dadaca, partener de afaceri...), noi va oferim informatiile de care aveti nevoie. Cand vreti ca acest lucru sa fie facut cu profesionalism, sunati la noi si lasati un investigator experimentat sa va protejeze interesele".

Buna ziua: Persoana priceputa in orice domeniu, caut propunere de munca. Rog seriozitate.

Nu exista: "Pierdut prietena pe numele Elena Benkö. O declar nula."

Sport: "Caut fete care vor sa mearga la o sala de fitness sa facem putin sport".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri