Tururile Slumdog Millionaire sunt extrem de controversate. Cu toate acestea, agentia specializata in acest domeniu a lui Chris Way a reusit sa investeasca mai mult de 80 la suta din incasarile biletelor de 10 dolari/persoana in cartierele care fac parte din acest tur.

Numarul turistii cunoscuti sub denumirea de jetters, care isi fac planurile de calatorie in functie de locurile in care au fost turnate filmele preferate, este in continua crestere, pentru acestia organizandu-se tot mai multe tururi pe platourile de filmare ale productiilor celebre. Forbestraveler ne prezinta cele mai cunoscute astfel de itinerarii in acest an.

Acesti calatori nu-si doresc doar sa viziteze locurile in care s-a filmat actiunea filmelor preferate.Calatoresc si mii de kilometri pentru a avea acces la platourile de filmare, locurile in care actorii si-au petrecut fiecare zi, inr-un cuvant, pentru a trai intreaga experienta a procesului de creare a peliculei. Astfel, locuri precum Magnolia Cupcakes (Sex and The City), Tokyo’s Park Hyatt (Lost in Translation) si Café des deux Moulins (Amelie) au fost asociate automat, in conceptia cinefililor, cu filmele pentru care au reprezentat decorul actiunii. In unele cazuri, astfel de locuri sunt denumite chiar dupa numele filmului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Slumdog Millionaire, Mumbai, India

Tururile Slumdog Millionaire sunt extrem de controversate. Cu toate acestea, agentia specializata in acest domeniu a lui Chris Way a reusit sa investeasca mai mult de 80 la suta din incasarile biletelor de 10 dolari/persoana in cartierele care fac parte din acest tur.

Numit Slumdog Millionaire Experience, turul presupune vizitarea locurilor unde s-au turnat scenele filmului, dar si temple hindu, moschee si diverse localuri de pe stradutele ascunse ale orasului.

The Curious Case of Benjamin Button, New Orleans, Statele Unite

Bazat pe nuvela lui F. Scott Fitzgerald, cu actiunea desfasurandu-se in Baltimore, producatorii filmului The Curious Case of Benjamin Button au ales orasul New Orleans ca decor pentru aceste intamplari.

Scenele romantice dintre Cate Blanchett si Brad Pitt au fost filmate in City Park, iar frumoasa casa cu sase dormitoare, de pe Coliseum Street, a personajului interpretat de Brad Pitt este de vanzare la un pret de 2,85 milioane dolari.
Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Vicky Cristina Barcelona, Barcelona, Spania

Woody Allen, regizorul filmului Vicky Cristina Barcelona, a reusit sa capteze in productia sa spiritul liber si nonsalant al Spaniei. Astfel, actiunea peliculei se desfasoara intr-un decor din care nu lipsesc Parc Güell, Parcul de distractie Tibidabo, Passeig de Gracia sau biserica Santa Maria Del Mar.

Terase imbietoare, galerii de arta, piete si strazi inguste, toate prind viata pe muzica speciala a chitarelor spaniole. Totusi, nu trebuie uitata excursia personajelor in Oviedo, un mic oras din nordul Barcelonei.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri