5 Martie 2009 publicat în Lifestyle 417 share-uri

In traditia populara romaneasca, faptul ca ne-am nascut intr-o anumita luna a anului nu reprezinta o simpla coincidenta. Asa ne-a fost scris, asa ne-au harazit ursitoarele. Sub nicio forma nu te poti impotrivi destinului. Sistemul stravechi de descifrare a personalitatii unei persoane este unul intuitiv si bazat pe un ascutit spirit de observatie. Iata asadar care sunt cele 12 zodii-luni ale horoscopului romanesc si principalele trasaturi ale acestora:

Zodia Cancerului (cei nascuti in luna iulie, luna lui Cuptor) – Luna lui Cuptor le-a oranduit celor nascuti in zilele sale foc si ardere, parjol si sleire. Nativii lui coptor au sentimente nobile si calde, dar un caracter sensibil. Prea sensibil, cu prea multa usurinta ranit si calcat in picioare ... Sunt impresionabili si cad des in accese de gelozie. Iubirea lor este devotata si sincera si statornicia sentimentelor acestora o poarta pana dincolo de moarte. Nu ajung bogati, dar pot ajunge intelectuali de seama.

Zodia Leului (cei nascuti in luna august, luna lui Gustar) – Cei puternici sunt nascuti in luna lui Gustar credeau inteleptii poporului, iar abilitatea acestora de a citi in vreme si in semnele ei rareori dadea gres. De statura mica, predispusi spre ingrasare, cu privirea dura, necugetati la vorba, dar siguri la fapte, fara iertare, energici si virili, cei nascuti in luna lui Gustar au aptitudini variate, dar mai ales practice. Sunt orgoliosi si patimasi, incapatanati mergand pana la absurd. Nimeni si nimic nu-i poate convinge ca au gresit in ceea ce au savarsit. Se vad marinimosi si niste luptatori in numele dreptatii si al binelui, chiar daca uneori nici nu stiu ce inseamna aceste teorii. Sunt fauriti din plamada conducatorilor, iar taria lor sufleteasca este de admirat si invidiat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Fecioarei (cei nascuti in luna lui septembrie, luna lui Rapciune) -Cei ce s-au nascut in luna lui Rapciune sunt calmi, blanzi, linistiti, lipsiti de fatarnicie atat fata de ei cat si fara de ceilalti. Nativii lui Rapciune sunt protejatii de seama ai ursitelor, reusind cu usurinta sa refaca punti daramate pana la caramida de altii. Unii dintre ei vor reusi in viata, altii vor ramane in stadiul din care au plecat. Norocul acestora in viata depinde foarte mult de persoanele care ii sustin si care ii insotesc pe drumul vietii. Luna lui Rapciune predispune la boli scurte, dar sistematice, la rusine, timiditate si la maniere simple, dar frumoase. Plamanii si rinichii reprezinta organele lor sensibile.

Zodia Cumpanei (cei nascuti in luna octombrie, luna lui Brumarel) –Brumarelul carmuieste destinul persoanelor nascute in aceasta luna de toamna. Iute la fire si la vorba, cand rece, cand agitat, cand calm, cand aprins, cand mintos, cand fara minte, nativul acestei luni are in general o fire de razboinic. Este inalt, cu ochii mici si buzele subtiri, inzestrat cu forta musculara, pasnic cu cei mai mici decat el si violent si fara mila cu cei mari. Prezinta lipsa de cumpatare fata de lucrurile pe care le considera marete. Intelepciunea populara spune ca o sa lege casnicii de dragul avutiei. In genere, au o sanatate de fier si organe sanatoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri