19 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 4 share-uri

5 obiceiuri ale oamenilor echilibrati! Te afli in aceasta categorie a oamenilor care nu isi pierd niciodata busola vietii?

Se spune ca cea mai sigura cale de urmat este calea de mijloc, care te fereste de emotii ori surprize neplacute, extremele venind intotdeauna cu un anumit grad de nesiguranta si neprevazut. Asta, in legatura cu alegerile ori situatiile de viata. Dar ce inseamna si ce avantaje au oamenii echilibrati? Si ce inseamna o viata echilibrata? Poti raspunde cu usurinta la aceeste intrebari daca apreciezi sincer fiecare moment trait, poti face fata dificultatilor, poti fi fericit chiar si fara un motiv concret si poti fi tu insuti/insati, si sa iubesti sincer persoana care esti.

Nu este neaparata nevoie sa te inconjori doar de persoane pozitive si sa traiesti doar experiente care sa te binedispuna, pentru ca, pana la urma, viata, in general, are tendinta de a ne dezechilibra si a ne face sa ne pierdem periodic busola. Dar un om echilibrat va compensa intotdeauna evenimentele negative ale vietii sale cu cele pozitive, stie ca exista si este in stare sa vada lumina de la capatul tunelului si intelege ca orice intamplare neplacuta sau experienta negativa nu fac altceva decat sa ii cristalizeze fericirile viitoare. Iata 5 obiceiuri esentiale ale oamenilor echilibrati:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

5 Lucruri pe care le fac OAMENII ECHILIBRATI

1. Oamenii echilibrati Isi apreciaza fizicul...

Prin apreciere, intelegand acceptare si ingrijire. Daca esti recunoscator pentru primul dar pe care l-ai primit in aceasta lume, corpul tau, atunci trebuie sa ai grija de el. Trebuie sa optezi pentru alegeri corecte in viata, o alimentatie echilibrata si sanatoasa si un stil de viata activ. Permite-i corpului tau sa se odihneasca atunci cand este obosit. Rasfata-l din cand in cand. Pana la urma, prin intermediul sau ajungi sa experimentezi multe momente minunate din viata. Un om nu poate fi echilibrat daca nu isi iubeste corpul.

2. Oamenii echilibrati isi cultiva intelegerea si constientizarea...

Foto: altafulla / Shutterstock.com

Secretul unei vieti echilibrate sta in constientizarea si aprecierea fiecarui moment trait. Un om echilibrat traieste prezentul, fara a dezvolta obsesii cu privire la trecut sau la viitor. Este o dovada de intelepciune sa iti planuiesti viitorul si sa inveti din greselile trecutului, adevarat, insa este mult mai important sa ajungi la o stare de pace cu tine insuti/insati in momentul prezent si sa apreciezi cine esti acum. In momentul in care devii constient cu adevarat de prezent, esti mult mai calm si mai putin inclinat sa iei decizii pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Un om echilibrat si constient cu sine insusi este in armonie cu intregul Univers.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

3. Oamenii echilibrati isi dezvolta rabdarea...

Dupa cum ilustreaza o veche zicala, “cu rabdarea treci si marea”. Oamenii echilibrati stiu sa fie rabdatori si sa depaseasca orice obstacol. Rabdarea este unul din catalizatorii care ne ajuta sa ne transformam visele in realitate. Ne ajuta sa devenim parinti mai buni, soti mai buni, prieteni sau chiar sa schimbam ceva in bine in viata unui strain. Ne ajuta sa ne depasim emotiile negative cu privire la situatiile stresante din viata si ne ofera o viziune clara a rezultatelor activitatilor noastre, indepartand ceata data de sentimente precum furie, nerabdare sau iritare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri