Orice as raspunde, vorbele mele ar fi prea mici pentru o sarbatoare atat de mare. Astept o alta zi ca sa le cresc gigantic. Daca iubirea voastra nu se doreste inautentica, iubiti-va cand va trece prin cap. Si de Sfantul Valentin, si de Dragobete, si in fiecare zi, si in fiecare ora. Si la fiecare batere de inima si la fiecare secunda irosita. Daca noi nu stim sa ne sarbatorim iubirea, nu este nici un pacat de moarte sa imprumutam felul frumos in care ceilalti serbeaza iubirea. Daca noi nu stim sa iubim, sa iubim atunci cum stiu altii. Ce-am iubit si ce-am pierdut de Valentine's Day?

Nimic din toate astea... Nici macar nu m-am impachetat in ambalaj, nici macar nu m-am facut cadou. Mi-am asteptat in schimb cuminte cadoul cu aceeasi emotie cu care am facut-o de Craciun. Totul a fost minunat. Candid. Deloc grotesc si de prost gust. Si cu cadou si fara, ar fi fost la fel...

E sublim si e tragic in acelasi timp ca milioane de oameni isi spun te iubesc simultan, isi descopera trupurile chiar in acelasi moment si se prefac chiar in acea clipa ca iubirea previzibila este la fel de frumoasa ca si cea spontana. Traiasca arta lui “trebuie” ca a invins stiinta lui “welcome into the real world”. Ar trebui de fapt sa aratam persoanei dragi cat de mult o iubim in fiecare zi. Trebuie. Nu o aratam. Ar trebui sa existe o singura zi pe an ca in care sa celebrezi iubirea. Trebuie, dar nu exista. Exista doua. Doua zile in care nu suntem atat de prinsi in griji si probleme de rezolvat, ca nu mai suntem atat de limitati de timp si ne amintim ca atunci suntem liberi sa iubim si sa ne marturisim iubirea...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Orice as raspunde, vorbele mele ar fi prea mici pentru o sarbatoare atat de mare. Astept o alta zi ca sa le cresc gigantic. Daca iubirea voastra nu se doreste inautentica, iubiti-va cand va trece prin cap. Si de Sfantul Valentin, si de Dragobete, si in fiecare zi, si in fiecare ora. Si la fiecare batere de inima si la fiecare secunda neirosita. Daca noi nu stim sa ne sarbatorim iubirea, nu este nici un pacat de moarte sa imprumutam felul frumos in care ceilalti serbeaza iubirea. Daca noi nu stim sa iubim, sa iubim atunci cum stiu altii. Ce-am iubit si ce-am pierdut de Valentine's Day?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri