28 August 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Alchimistul este genul acela de roman pe care il citesti la momentul potrivit. Nu tu vei alege cartea aceasta, ci ea te alege pe tine. Foarte multe persoane care au citit-o iti vor spune: E foarte buna. Ar trebui sa o citesti.

Cartea este iubita in toata lumea pentru intelepciunea pe care o transmite. Iata 20 de citate din Alchimistul care sa iti redea increderea ca existi si ca e bine, ca poti sa ai incredere in Univers si in regulile lui nescrise, care par de neinteles, dar pe care le stie inima.

1. O persoana este iubita pentru ca este iubita. Nu e nevoie de un motiv pentru iubire.

2. Atunci cand iti doresti ceva, tot universul conspira in a te ajuta sa obtii acel ceva.

Secretul vieti...

3. Secretul vietii este sa cazi de 7 ori si sa te ridici de 8 ori.

4. Aminteste-ti ca acolo unde este inima ta, acolo vei gasi comoara ta

5. In orice moment al vietii lor, oamenii sunt capabili sa faca ceea ce viseaza.

6. Indiferent ce face, fiecare persoana de pe Pamant joaca un rol important in istorua lumii. Si in mod normal, nu cunoaste acest lucru.

7. Cand fiecare zi este la fel ca cea care a trecut, este fiindca oamenii esueaza in a recunoaste lucrurile bune care se petrec in fiecare zi cand soarele rasare.

8. Nu vei fi niciodata in stare sa scapi de inima ta. Asa ca e mai bine sa asculti ce are ea sa iti spuna.

9. Intuitia este imersiunea brusca a sufletului in curentul universal al vietii.

10. Oricine ai fi, sau orice ai face, atunci cand chiar iti doresti sa faci ceva, este pentru ca dorinta a fost pusa in suflet de univers. Este misiunea ta pe Pamant.

11. Iar atunci cand nu te poti intoarce, chiar trebuie sa te gandesti la moduri de a merge mai departe.

12. Era un limbaj pe pamant pe care toata lumea il intelegea. Era limbajul entuziasmului, al lucrurilor obtinute cu iubire si cu scop, si ca parte a ceva in care crezi si pe care doresti.

Fiecare are o comoara pe Pamant

13. Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta.

14. Daca tu consideri ca meriti acel lucru pentru care ai luptat atat de mult ca sa il obtii, atunci devii un instrument al lui Dumnezeu, ajuti sufletul lumii si intelegi de ce esti aici.

15. Invata sa recunosti semnele si sa le urmezi.

16. Uneori, nu ai nici un motiv sa stavilesti raul.

17. Am in mine vanturile, deserturile, stelele si tot ce a fost creat in Univers. Am fost cu totii facuti de aceeasi mana si avem acelasi suflet.

Foto: Flickr/ Russ Seidel

Foto homepage: www.astrologyjunction.com/ Flickr/ Sharon Wesilds

18. Sunt in viata. Cand mananc, acesta este singurul lucru la care ma gandesc. Daca sunt in mers, ma concentrez doar la mers. Daca am de luptat atunci va fi o zi la fel de buna, ca oricare alta, pentru a muri. Daca te poti concentra mereu asupra momentului prezent, vei fi un om fericit. Viata este momentul pe care il traim acum.

19. Este una sa simti ca te afli pe drumul drept, dar e un alt lucru sa te gandesti ca al tau este singurul drum corect.

20. Baiatul a ajuns la Sufletul lumii si a vazut ca era parte din sufletul lui Dumnezeu. Si a vazut ca sufletul lui Dumnezeu era sufletul lui. Si ca el putea sa faca miracole.

Daca nu ai citit Alchimistul, poti achizitiona cartea din libraria online Elefant.ro

Articolul are la baza o idee originala de Elephant Journal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri