11 Februarie 2009 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Despre visele premonitorii ar putea curge pagini intregi de cerneala. Ne multumim insa sa enumeram doar cateva dintre visele premonitorii ale unor mari personalitati si va lasam pe voi sa decideti daca au fost mana destinului, a vreunei forte supranaturale sau doar a subconstientului: Adolf Hitler a avut un vis care i-a salvat viata. Intr-unul din visele sale, Abraham Lincoln si-a vazut propria moarte. Paul McCartney a marturisit ca ritmul celei mai interpretate piese a tuturor timpurilor, "Yesterday", l-a auzit prima oara in vis.

Inainte de noaptea asasinarii sale, Caligula a visat ca se afla inaintea tronului ceresc al lui Jupiter, iar zeul l-a impins din ceruri inspre pamant, cu ajutorul piciorului drept. Acesta s-a rostologit pana cand a aterizat pe pamant.

Paul McCartney a marturisit ca ritmul celei mai interpretate piese a tuturor timpurilor, "Yesterday", l-a auzit prima oara in vis, Frederich Kekule a descoperit formula chimica a benzenului intr-un vis, Ioana d'Arc a fost prevenita asupra mortii sale intr-un vis, iar “Frankenstein” este inspirat din visele scriitoarei Mary Shelley.

Vise... sau mai mult decat atat?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri