19 August 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul de dans Arthur Murray Bucuresti sunt dansurile care ajuta la tonifiere, precum Swing, Samba, Salsa sau Cha-Cha. Pe langa relaxare si imbunatatirea posturii, tonifierea este unul dintre cele mai cautate beneficii ale dansului.

Comunicat de presa

Modul in care dansul isi exercita fortele benefice a fost demonstrat in cadrul evenimentului din 13 august, Dance Brunch cu Arthur Murray, la care au participant reprezentanti media si din blogosfera. Partenerii evenimentului Dance Brunch cu Arthur Murray au fost Kenzo si revista Beau Monde.

Sistemul de dans la Arthur Murray este orientat catre multiple beneficii, atat fizice dar si psihice (relaxare, eliminarea stresului, cresterea increderii in sine) si in plan social, unde relatiile cu cei din jur se imbunatatesc semnificativ.

“Combinarea celor 3 tipuri de lectii de dans, lectie privata, lectie de grup si sesiune de party, permite atingerea cu usurinta a tuturor acestor beneficii ale dansului de societate. Vara aceasta am constatat insa ca cei mai multi studenti au avut ca obiectiv tonifierea, spre deosebire de perioadele anterioare, cand eliminarea stresului era principalul obiectiv urmarit”, declara Elena Ciungu, Manager Arthur Murray Bucuresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Dansurile alerte precum Samba sau Cha-Cha ajuta atat la tonifierea musculaturii, precum si la pierderea in greutate.

“Dansul este categoric una dintre cele mai placute forme de miscare. Iar ca orice alta activitate fizica, contribuie activ la arderea caloriilor. Intr-o ora de dans pe stilul Swing se pot arde 450 kcal, iar intr-o ora de Cha-Cha, 360 kcal. Ca o comparatie, o ora de inot ajuta la arderea a 413 kcal, in timp ce o ora de tai–chi, aproximativ 220 kcal. Iar dansul este mult mai putin obositor, timpul trece mult mai placut” adauga Elena Ciungu.

Studioul de dans Arthur Murray este situat pe str. Nicolae Caramfil nr. 87, la et 2 al unei cladiri noi, intr-un spatiu elegant deschis de luni–pana vineri intre orele 13:00 – 22:00 si sambata intre 10:00 -15:00.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.
www.arthurmurray.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri