Poti castiga unul dintre cele doua vouchere in valoare de 200 de lei la magazinul online Papucei.ro. Tu iti vei alege premiul in limita valorica a voucherului.
Poti castiga unul dintre cele doua vouchere in valoare de 200 de lei la magazinul online Papucei.ro. Tu iti vei alege premiul in limita valorica a voucherului. Ce trebuie sa faci? Spune-ne ce parere ai despre site-ul www.papucei.ro pe forumul garbo, la subiectul Concurs papucei.ro. Linkul este acesta: www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5027/Concurs-papucei-ro.html. Atentie! Vor fi luate in considerare numai mesajele postate in cadrul acestui topic.

Intra pe pagina concursului pentru a afla mai multe detalii despre premii si pentru a citi regulamentul.

Concursul se desfasoara in perioada 9 -23 februarie 2009. Vor fi declarate castigatoare raspunsurile cele mai interesante/ pertinente.

Participa acum!

Despre Papucei.ro:

Brandul Papucei s-a nascut in toamna anului 2006. Atunci a fost lansat oficial situl www.papucei.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Papucei se adreseaza in exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor sa iasa in evidenta in orice moment al zilei. Cu pricepere si pasiune, peste 250 de modele de incaltaminte, posete si curele au fost create in atelierul de la Iasi de catre designer-ul Angela Vasiliu.

In fiecare an Papucei isi prezinta colectiile la targuri internationale de incaltaminte la Paris, Milano, New York, Dubai, reusind astfel sa treaca granitele devenind renumiti peste tot in lume.

Colectia de toamna iarna aduce cateva noutati. Pe site-ul www.papucei.ro, au fost adaugate colectii ale unor designer-i renumiti, atat din tara cat si din strainatate. Colectia proprie a designer-ului Angela Vasiliu, care a realizat pana acum produsele mult admirate de voi pe site-ul www.papucei.ro poate fi intalnita acum la sectiunea brand-uri. Tot la aceasta sectiune puteti gasi si colectia unui renumit designer italian Mauro di Cecco, cunoscut pentru modelele sale cu un design unic si minimalist, dar si produse din colectia Papucei, cat si noua colectie Sepala by Mihaela Glavan.
Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri