3 Februarie 2009 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Nu este deloc un zodiac obisnuit si nu are ca punct de plecare doar ziua, luna si anul nasterii unei persoane. Horoscopul arab este unul inedit si poate singurul care tine cont de considerente precum data nasterii, locul nasterii sau pozitia sociala a parintilor. In vremurile de odinioara, arabii nu credeau in nimic mai mult decat in destin, in puterea norocului si in forta omului de a-si schimba soarta, atat cat ii sta in putinta. Horoscopul arab aduce o viziune neobisnuita, punand accent in primul rand pe raportul om-destin si pe evolutia omului in cadrul destinului.

9. Sabia  – A manui o sabie inseamna a detine anumite cunostinte in domeniu si nu oricine se poate lauda ca stie la perfectia arta luptei cu sabia. Cei din semnul sabiei sunt persoane pe care te poti bizui in mai toate situatiile caci au un spirit al responsabilitatii foarte bine dezvoltat. Sunt meticuloase, constiincioase si isi permit foarte rar sa faca greseli. Iarta de aceea foarte greu persoanele care le-au gresit. Sunt transante si au principii solide de viata de la care se abat doar in circumstante cu totul si cu totul exceptionale. Ca sa evolueze intru totul, trebuie sa invete sa treaca prin toate fazele evolutive si sa nu o rateze pe cea mai importanta, pe cea a spiritului. 

10. Lancea – Lancea este o veche arma de atac alcatuita dintr-o bara lunga de lemn prevazuta la capat cu un varf ascutit. Chiar daca par cele mai pasnice fiinte de pe fata pamantului, in acesti nativii se ascunde insa un spirit razboinic si energic. In viata, acestia se afla in cautarea unui singur lucru: propriul eu. Sunt persoane creative si non-conformiste, pline de sarm si dragalasenie, insa prea preocupate de ceea ce li se intampla ca sa poate sesiza calitatile celor din jur. Le place sa se lase purtati de val, iar ceea ce le lipseste acestor nativi pentru a evalua intr-o treapta superioara este adancimea emotionala. Printr-o scurta privire in interiorul lor, vor observa insa ca acest lucru nu este atat de dificil pe cat pare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

11. Prastia – Non-conformisti, boemi, dorind sa reformeze si sa schimbe lumea prin gandirea si ideile lor, nativii acestei zodii isi cauta implinirea in orizonturi largi si inalte, ratacindu-se uneori in cautarile lor. Vor celebritate, vor confirmarea valorii si a meritelor lor si intreaga lor viata este o zbatere si o lupta in acest sens. Sunt acizi si profunzi, iar actiunile lor au un impact intelectual deosebit asupra celor din jur.

12.Arcul – Arcul reprezinta o veche arma de lupta folosita intru scopul aruncarii de obiecte la distante mai lungi. Folosirea arcului presupune o oarecare eleganta in miscari si o intuitie remarcabila in aprecierea distantei spatiale la care se arunca sageata. Nativii acestei zodii se fac remarcati prin talentele lor extraordinare si prin ideile pline de originalitate. Chiar daca par a duce un stil de viata dezordonat si lipsit de logica, nimeni nu ii condamna pentru ceea ce sunt, ci din contra, ii admira pentru gandirea lor geniala. Le place sa discute doar cu oamenii al caror spirit il pot patrunde. De aceea, uneori, pentru ei, lumea ideilor pare a fi mai importanta decat cea a oamenilor.

Image main: janrye from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri