Un simplu joc de-a viata si de-a destinul sau o incercare de autocunoastere, ghicitul in ceai cunoaste in China o traditie de peste o mie de ani. Nu oricine are acces in lumea incifrata a frunzelor de ceai. Este nevoie de multa intuitie, imaginatie, o buna cunoastere a simbolurilor si o capacitate de interpretare corecta a acestora. Atmosfera relaxata si concentrarea vor inlesni capacitatea cititorului in frunzele de ceai de a intelege ce se ascunde dincolo de simboluri si forme.
-Daca deasupra ceaiului se observa o spuma abundenta, inseamna ca persoana respectiva urmeaza sa primeasca o suma de bani in viitorul apropiat
-Daca frunzele de ceai plutesc deasupra apei, acest lucru inseamna ca persoana respectiva va primi musafiri importanti in curand

-Numarul de frunze care plutesc indica numarul de musafiri care urmeaza sa soseasca
-Daca din greseala pe farfurioara sunt asezate doua lingurite de ceai, acest lucru denota posibilitatea nasterii de gemeni in familia persoanei respective.
-De asemenea, asezarea linguritei intr-o alta pozitie decat cea in care o lasi de obicei semnnifica vesti rele legate de sanatatea unei persoane dragi.
-Daca ceaiul iese foarte concentrat si aromat, iata un semn ce prevesteste legarea de noi prietenii in viitor. Pe de alta parte, un ceai slab prevesteste incheierea unei prietenii indelungate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Simboluri inedite in ceasca de ceai

In timp ce descifreaza simbolurile din ceasca, cel care ghiceste trebuie sa tina in ambele maini ceasca, orientand-o cu toarta inspre persoana careia ii ghiceste. Manerul cestii simbolizeaza persoana respectiva, casa si familia sa, iar simbolurile care apar in ceasca sunt interpretate tinand cont de distanta dintre frunzele de ceai si manerul cestii. Frunzele de ceai care zac apropiate pe fundul cestii indica evenimentele care urmeaza sa aiba loc in viitor.

Frunzele aflate pe partea dreapta a manerului vorbesc despre viitor, iar cele aflate pe partea stanga indica fapte si evenimente din trecut. In cazul in care in ceasca se observa o singura adunatura de frunze, acest lucru prevesteste necazuri si nemultumire. Daca frunzele s-au adunat aproape de maner, inseamna ca persoana respectiva este sursa supararii, iar daca frunzele sunt stranse in polul opus al manerului, o alta persoana este responsabila de viitoarele neplaceri. Ca si in ceasca de cafea, si in cea de ceai se formeaza anumite imagini si desene care trebuie interpretate. Iata care sunt cel des intalnite figuri in ceasca de ceai si iata si semnificatiile acestora:

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Cifrele fara sot sunt considerate aducatoare de noroc, cele fara sot – funeste


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri