Am descoperit si aici, pe forumul lumeaemica, oameni prietenosi, dornici sa ajute cu un sfat sau sa ne infrumuseteze printr-un zambet viata de zi de zi. Ne-am convins ca lumea nu e deloc mica, dupa cum se spune. Am regasit aici unul dintre cititorii nostri si ne-am dorit sa fim cat mai multi.

Ne-am bucurat nespus atunci cand a luat nastere comunitatea si forumul Garbo. De ce? Am putut afla mai multe despre voi, cititorii nostru dragi. Am putut afla mai multe despre problemele care va preocupa, despre necazurile si bucuriile voastre, despre framantarile voastre, despre pasiunile si hobby-urile voastre, despre voi si cei dragi voua. S-a nascut o comunitate frumoasa.

Acelasi sentiment reconfortant l-am avut si atunci cand am intrat prima oara pe Lumeaemica. Si aici, pe forumul Lumeaemica, am descoperit oameni prietenosi, dornici sa ajute cu un sfat practic sau sufletesc sau sa ne infrumuseteze printr-un zambet viata de zi de zi. Ne-am convins ca lumea nu e deloc mica, dupa cum se spune. Am regasit aici unul dintre cititorii nostri si ne-am dorit sa fim cat mai multi.

Ne-a placut videoclipul propus de Dany crystyna, adresat "prietenei ei, cu drag". Il poti viziona si tu sau le poti adauga pe cele care te-au impresionat pe tine in mod deosebit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Exista anumite etape nespuse, dar subintelese intr-o relatie....? intreaba unul dintre utilizatori. Oare chiar exista?... Daca doresti sa-i raspunzi, o poti face chiar pe lumeaemica.

Daca te-ar interesa sa afli adevarul despre cat conteaza banii intr-o relatie sau sa-l spui in cazul in care il stii deja, atunci aveai dreptate. Chiar te afli in lumea care trebuie.

Ce anume ai schimba la aspectul sau la caracterul tau? "La aspect poti schimba multe cu ceva efort insa la caracter......nu prea", a raspuns MariaM. Tu??... Daca ti-a atras atentia acest topic, bine ai venit pe forumul lumeaemica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri