Sunt carnivora din fire si o zi fara carne inseamna o zi... trista. Am justificat acest fapt si prin prisma dietelor de slabire tinute mult prea des si prin prisma unei grupe de sange asociate stramosilor vanatori. Nu m-am gandit niciodata la posibilitatea de a deveni vegetariana...

Sunt carnivora din fire si o zi fara carne inseamna o zi... trista. Am justificat acest fapt si prin prisma dietelor de slabire tinute mult prea des si prin prisma unei grupe de sange asociate stramosilor vanatori. Nu m-am gandit niciodata la posibilitatea de a deveni vegetariana...

M-am uitat la Earthlings, un documentar despre modul in care rasplatim necuvantatoarele care traiesc alaturi de noi. Imaginile sunt uneori prea dure oricat de puternici am dori sa parem: vitei legati din primele zile de la nastere pentru a nu se misca si pentru a li se pastra carnea frageda astfel incat noi sa ne bucuram de o masa gustoasa, vite carora li se taie coarnele fara anestezie, pui care sunt lipsiti de pene si ciocuri etc. Pe scurt: animale tinute departe de ceea ce inseamna habitatul natural, ucise cu cruzime sau mentinute in viata in conditii mai grele decat la Auschwitz.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC

Recunosc ca nu m-am documentat temeinic in ceea ce priveste alimentia unui vegetarian sau unui lacto-vegetarian, dar stiu ca pot avea o alimentatie echilibrata fara ca un animal sa fie ucis. Stiu ca deja exista piele artificiala menita sa imi protejeze picioarele si ca exista alternative fara ca eu sa ma simt vinovata pentru animale crescute si omorate in suferinta. Stiu ca manualele de biologie ofera informatii eronate atunci cand privesc animalele fie drept mijloc de distractie, fie drept materie prima. Stiu ca fiecare dintre noi are dreptul de a trai si faptul ca sunt un exponent al celei mai puternice specii, nu imi justifica primitivitatea. Am visat sa fim Dumnezei, dar ne jucam cu focul.

Da, suntem la baza primitivi. Da, stramosii nostri au supravietuit omorand necuvantatoare. Da, este vorba despre supravietuirea celui mai puternic, dar lucrurile s-au schimbat. Animalele nu se mai bucura de o viata normala, nu se mai bucura de un sfarsit rapid. Animalele traiesc si mor in functie de doleantele noastre. Am devenit mai primitivi decat stramosii nostri.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Nu sunt la fel de evoluate ca noi, poate ca nu au sentimente, dar cu siguranta sufera. Si fiecare imbucatura de animal mort, fiecare haina sau pantof inseamna pedeapsa cu moartea a unui animal care a gresit doar pentru ca s-a nascut. Si s-a nascut pentru noi si din vina noastra. S-a nascut nu pentru ca natura a cerut, ci pentru ca inseminarea artificiala conduce la perioade mai dese de gestatie. Si consumerismul are nevoie de productivitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri