Luna decembrie este o luna speciala pentru toate zodiile horoscopului. Energia si miscarea planetelor in casa fiecarui semn zodiacal ne induc o anumita stare de spirit, influentand reusita si nereusita actiunilor noastre. In perioada sarbatorilor, fiecare zodie din horoscop trece printr-o anumita stare sufleteasca. Unii dintre noi sunt exuberanti si veseli fara sa aiba neaparat un motiv anume, altii sunt gravi si seriosi, unii au tendinta de a exagera aspecte negative din viata lor, iar pentru altii viata este creionata numai in culoarea roz. Daca vrei sa afli cum vor fi pentru tine sarbatorile din acest an, arunca o privire peste urmatoarele predictii astrale:

Varsator – Daca te gandeai ca in jurnalul tau or sa ramana multe randuri goale, predictiile astrale iti arata ca te inseli… Probabil ca vei avea nevoie de inca unul, caci in mod sigur anul acesta vei avea ce povesti. Este timpul sa-ti lasi spontaneitatea sa vorbeasca pentru tine si sa fii vesela asa cum nu ai mai fost de mult. Accepta propunerile prietenilor de a petrece sarbatorile impreuna caci prin intermediul lor vei cunoste o persoana noua, interesanta cu care ai putea lega o frumoasa poveste de dragoste. Nu ai planificat nimic din timp, insa bine ai facut. Ai fi ratat cele mai frumoase sarbatori din viata ta... Atentie insa: nu toti cei care se intituleaza prietenii tai iti vor neaparat si binele.

Pesti - Esti cu totul prinsa in activitatile de sarbatori. Alergi neobosita in stanga si in dreapta cumparand si impartind cadouri pentru cei dragi, gatesti mancaruri care de care mai sofisticate, deretici de zor in casa si pui la punct ultimele detalii pentru petrecerea de Revelion. Vrei ca totul sa iasa perfect si nu conteaza ca banii se imprastie si ei in dreapta si in stanga... Daca s-ar putea, ai vrea sa daruiesti totul. Acorda-ti si tie un ragaz ca sa te odihnesti si sa te relaxezi, intampinand cum se cuvine musafirii si anul care vine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Medeea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri