Luna decembrie este o luna speciala pentru toate zodiile horoscopului. Energia si miscarea planetelor in casa fiecarui semn zodiacal ne induc o anumita stare de spirit, influentand reusita si nereusita actiunilor noastre. In perioada sarbatorilor, fiecare zodie din horoscop trece printr-o anumita stare sufleteasca. Unii dintre noi sunt exuberanti si veseli fara sa aiba neaparat un motiv anume, altii sunt gravi si seriosi, unii au tendinta de a exagera aspecte negative din viata lor, iar pentru altii viata este creionata numai in culoarea roz. Daca vrei sa afli cum vor fi pentru tine sarbatorile din acest an, arunca o privire peste urmatoarele predictii astrale:

Scorpion – Cei din Scorpion arunca priviri nostalgice in sarbatorile din trecut. Nimic din ceea ce era nu se compara cu ceea ce este acum. Nativii acestei zodii au impresia ca traiesc cel mai trist Craciun din viata lor si se simt singuri si uitati de toti cei dragi. Multi dintre prietenii cu care ar fi vrut sa imparta acele cateva ceasuri dintre ani si-au facut planuri care nu ii includ si pe ei. Se simt neglijati, tradati, insa aceasta stare si-o induc mai mult singuri. Partenerul de viata al Scorpionului intentioneaza sa-i pregateasca acestuia un cadou surpriza care-i va readuce cu siguranta zambetul pe chip.

Sagetator –Luna se muta in semnul Sagetatorului, aducand acestui nativ emotii intense si sensibilitate. Te afli intr-o permanenta agitatie, avand pretentia de a pune totul la cale doar de unul singur. Energia ta este inepuizabila, ideile tale sunt originale, insa nimeni nu spune ca nu ai voie sa accepti ajutorul venit din partea persoanei pe care o iubesti. Ba chiar ai mare nevoie… In doi, totul devine mai usor si mai frumos. In plus, partenerul de viata se simte usor neglijat in aceasta perioada. Acorda-i mai multa intelegere si atentie caci fara el sarbatorile nu ar mai inseamna nimic pentru tine. Fa-i o bucurie neasteptata si de Revelion duceti-va intr-un loc indepartat, in care nu ati mai fost niciodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Capricorn -Eforturile depuse de nativul din Capricorn in ultima vreme ii vor aduce acestuia castiguri nebanuite. Va putea astfel sa cumpere, dupa bunul gust, cadouri pentru partener si pentru cei din familie, insa nu le va putea imparti tocmai la momentul potrivit. Anul acesta Craciunul il va prinde in strainatate, departe de casa, prins de indatoririle de serviciu. De Revelion, este foarte posibil sa i se alature si persoana iubita. Se anunta totusi niste sarbatori romantice pentru cei din zodia Capricornului!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri