Sex la prima intalnire? Parca nu ai spune "nu" din strafundul plamanilor, cu tot curajul, ardoarea si convingerea care te caracterizeaza de obicei. Si totusi o faci. Nu ai vrea sa ratezi din prima ceea ce prezinta toate simptomele unei relatii in toata regula. Chiar daca foc si incrancenare exista slava domnului, inca nu stii cum este, cine este, ce doreste, ce idei nedemne despre tine ar prinde contur in mintea lui. Bun!.. Rasufla usurata. Amani pentru a doua intalnire.Sex a doua intalnire? Hamm... inca nu a disparut de tot stanjeneala dintre voi, sunt unele retineri peste chiar nu se poate trece.

yavrum considera ca “Sexul nu este ceva ce poti programa. Toti traim sub acelasi cer, insa nu toti aveam acelasi orizont”.

“Faci sex cand simti atractie nu conteaza daca este prima intalnire...cand iti place ceva nu mai poti fi rational” spune cobilita.

"Nu e frumos si nu se cade...pana la prima abatere:)))) Si inca ceva...nu cunosti un om pe deplin...nici dupa 20 de ani... dar dupa 2 saptamani in care iti dai seama ca poate juca teatru. Aici intervine flerul... intuitia feminina. Cu putina atentie... dupa cateva vorbe schimbate si cateva gesturi la care trebuie sa fi atenta... poti cat de cat sa cataloghezi persoana. Niciodata sa nu te lasi condusa de aparente.:) ne lamureste walkiria.

si_totusi crede ca “Sexul e legat in mare parte de niste sentimente. Daca nu ai pentru omul din fata ta nici un gand bun, inima nu-ti spune nimic si relatia cu el e una de simple cunostinte, apoi acel sex e doar sport. un fel de n-ar mai fi. Asa apar povestiri gen acelea de la concursul cu poseta zapacita. Sexul e ceva frumos doar daca apar sentimente. Cat de mici. Gustul acela amar, ca nu a fost bine si ca nu ti-a placut , nu se datoreaza nici lipsei de cm, nici ca ti-a dat din greseala cu un cot in cap, nici ca poarta sosete rosii, ci faptului ca sunt doi straini care nu au stabilit intre ei o legatura de complicitate sentimentala”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

“Mi se pare ca e treaba fiecaruia la a cata intalnire face sex. Poate fi la prima intalnire,poate fi la a n intalnire, dupa mine cel mai important lucru e sa iubesti acea persoana, apoi sa faci sex”, crede emagl

Acestea sunt parerile lor. A ta care este? Indiferent ca esti de acord cu ei sau ai o opinie diferita, te invitam pe forum sa-ti expui gandurile in legatura cu acest topic . Nu uita de asemenea ca esti binevenit pe forumul Garbo si cu alte subiecte si probleme care te preocupa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri