Cat m-a costat pe mine iubirea anul acesta? Dar pe tine? E ca si cum ai intreba cat costa o viata? Nu are pret? Asa ceva nu se cumpara si nici nu se vinde??? Sau nu ai nici cea mai vaga idee despre ce vorbesc? Nicio problema! Calculam... Ia un pix, inhata o foaie de hartie si da-i drumul. Eu deja am inceput. Aaaa... am uitat sa va spun. Aveti voie sa trisati. Mult. Mult si bine. Trageti cu ochiul la lista mea de preturi, insa fiti sincere cu voi atunci va apucati de intocmit propria lista.

Iubirea ta m-a costat anul acesta 4 luni de fericire. Aceleasi 4 luni de naivitate si visare, aceleasi luni in care traim, simteam si stiam ca sunt iubita. 4 luni de minciuna si autoiluzionare, insa 4 luni de fericire crunta.

4 luni de coma sentimentala, 4 luni in care eu nu mai stiam ce vreau pentru ca tu uitasei ce iti doreai cu adevarat, 4 luni in care nu reuseam sa ma bucur de clipele petrecute fara tine, dar nici sa ma abandonez celor cu tine. Nu vroiam sa cred ca te-ai schimbat. Nu vroiam sa accept pentru ca nu puteam. Nu stiam ce o sa fie, stiam cum este. Si ceea ce era nu semana deloc cu ceea ce credeam eu ca trebuie sa fie. Si Doamne cata dreptate aveam... chiar iti gasisei pe altcineva.

6 saptamani in care mi-am jurat o sa mor de atata durere, 6 luni in care am invatat ce inseamna sa obosesti urand, 6 luni in care viata s-a scurs din mine cu asalt de sange, cu suspine de singuratate si cu hohote de razbunare, 6 saptamani in care credeam ca mor de ciuda pentru ca nu pot sa o fac din . Nici macar pentr tinesingu. Nici macar pentru ca nu meritai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

112 nopti ce mi se pareau mult prea scurte pentru lacrimile pe care trebuia sa le las sa curga ca sa pot savura cateva clipe de uitare si liniste.

Iubirea de anul acesta m-a costat 1 prieten adevarat, un prieten mult mai credul si visator ca mine. Auzi... sa iti doresti sa faci liliacul sa traiasca in lumina stiind ca doar in intuneric se simte in elementul lui? Sa ma convinga de ceea ce nu vroiam sa fiu convinsa? A trebuit cu orice pret sa sa ma descotorosesc de el. Sa ma ierte daca poate. El avea dreptate.... A aflat-o intru tarziu si sufletul meu.

M-a costat 5 visuri, m-a costat increderea in mine si in cei din jur, m-a costat viata pe care nu mai pot sa o traiesc la fel ca inainte, m-a costat puterea de a merge mai departe (acum sta nauca si pierduta pe loc). M-a costat mai multe sperante decat as putea sa numar. M-a costat 1 suflet care credea. Sufletul meu.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Materialista si egoista cum sunt, am facut pierdut inventarul a ceea ce nu am platit, ci si a ceea ce am castigat de la iubirea ta. Ceea ce am primit inca este dureros. Inca pulseaza de chin si neajutorare. Inca mi se pare atat de frumos ca pentru o secunda din ceea ce am trait as uita cu o indiferenta natanga cat de scump am platit pentru iubirea de anul acesta.

Iubirea ta ce pret a avut?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri