Gandindu-ne cat de mult ti-ar placea o minivacanta pe alte meleaguri, Lazy si NEOTOUR te invita la concurs. Spre ce destinatie de vis vrem sa te ducem si ce poti castiga participand la acest concurs? Ei bine, poti castiga un sejur pentru doua persoane la Nisipurile de Aur, din Bulgaria. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui pe forum, la subiectul "Concurs NEOTOUR", care a fost cel mai frumos Revelion al tau.

De ce ti-ai dori sa petreci un Revelion in Bulgaria, la Nisipurile de Aur? Simplu. Pentru ca iti doresti ca Revelionul de anul acesta sa fie unul cu totul si cu totul deosebit. Ai muncit din greu un an intreg si ai dat tot ce ai avut mai bun din tine. Ce ar fi insa ca pentru cateva ore sa te relaxezi si sa te bucuri din toata inima de magia sarbatorilor si de compania celor dragi? Ce ai zice daca anul acesta ai numara secundele ramase pana la noul an in statiunea Nisipurile de Aur? Noi credem ca ar fi minunat.

Este momentul sa iti iei revansa si o sa ai si aceasta ocazie. Meriti sa te bucuri de clipe frumoase in compania celor dragi. Pentru ca s-au gandit cat de mult te-ar incanta o minivacanta pe alte meleaguri, Lazy si NEOTOUR te invita la concurs. Spre ce destinatie de vis vrem sa te ducem si ce poti castiga participand la acest concurs? Ei bine, poti castiga un sejur pentru doua persoane la Nisipurile de Aur, din Bulgaria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui pe forum, la subiectul “Concurs NEOTOUR”, care a fost cel mai frumos Revelion al tau. Poti sa ne impartasesti impresii si amintiri si ne poti convinge ca a fost intr-adevar un Revelion pe care nu o sa-l uiti niciodata. Noi vom alege cele mai interesante 20 de mesaje, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie – 14 decembrie 2008.

Afla mai multe detalii despre concurs aici.

Participa acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri