Astrologii au studiat miscarea planetelor pe bolta cereasca si felul in care aceasta miscare ne poate influenta viata personala, starea de sanatate a organismului si parcursul profesional. Inainte de a intreprinde actiuni si activitati noi, ar trebui sa stim daca si astrele sunt de partea noastra, creand conjucturi favorabile punerii in aplicare a dorintelor si asteptarilor noastre. Iata asadar care sunt previziunile astrologice in ceea ce priveste anul 2009 conform horoscopului european:

In cazul in care partenerul tau trece prin stari interioare contradictorii, nu-i amplifica si mai mult starea de confuzie, antrenandu-l in certuri si discutii ce nu-si au rostul. Lasa-i timp sa-si revina si acorda-i tot sprijinul tau. Pe cat posibil, incearca sa te relaxezi caci rezervele tale energetice sunt pe punctul de a ajunge la limita.

Capricorn -In 2009, cei nascuti zub zodia capricornului vor fi nu norocosi, ci perseverenti in gasirea norocului. Cei care manifesta o inclinatie spre latura spirituala, vor progresa repede si se vor face remarcati in domeniul lor de activitate.

Capricornii mai pragmatici se confrunta insa cu o criza a puterii de munca. Indiferent de cat de provocatoare ar fi noile proiecte in care se vor lasa antrenati, randamentul este unul scazut. Vointa lor puternica ii mentine insa pe linia de plutire. Pe plan sentimental, Capricornii vor da nas in nas cu ispite de tot felul. S-ar putea chiar sa le si cedeze, inselandu-si partenerul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator - Oricat de mult si-ar fi dorit sa nu fie asa, anul 2008 nu i-a ferit pe nativii din Varsator de suferinta, probleme si necazuri, de situatii care i-au adus in punctul de a nu mai stii ceea ce-si doresc de la viata. Anul 2009 promite insa imbunatatiri in situatia Varsatorilor. Vor fi ajutati de prieteni dragi cu bani, cu sfaturi de incurajare, cu gasirea unui loc de munca.

Cei care lucreaza in domenii creative vor inregistra succese remarcabile si vor fi apreciati pe masura. Norocul pare ca le surade in sfarsit. Este foarte posibil ca, tot prin intermediul cunostintelor, nativii acestei zodii sa gaseasca o persoana care sa-i determine sa iasa din carapacea lor de tristete si deprimare. Si va fi dragoste la prima vedere!

Pesti - Per ansamblu, anul 2009 va fi pentru nativii din Pesti un an al tatonarilor, un an al formarii de caractere, un an usor ostil si cu etape greu de traversat. Cei nascuti sub zodia Pestilor vor avea insa ocazia sa testeze cine le sunt adevarati prieteni si daca se pot bucura de sprijinul neconditionat al partenerului de viata.

Nu spune nimeni ca nu se ivesc si oportunitati, insa trebuie sa invete sa profite de ele atunci cand se ivesc. Nici mai devreme, nici mai tarziu... Exista dorinta de a comunica si indeosebi cu partenerii de sex opus. Cei carora le placea sa zboare din floare in floare, vor simti nevoia de stabilitate, iar cei implicati deja intr-o relatie stabila se vor simti si mai atasati de persoana iubita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri