Astrologii au studiat miscarea planetelor pe bolta cereasca si felul in care aceasta miscare ne poate influenta viata personala, starea de sanatate a organismului si parcursul profesional. Inainte de a intreprinde actiuni si activitati noi, ar trebui sa stim daca si astrele sunt de partea noastra, creand conjucturi favorabile punerii in aplicare a dorintelor si asteptarilor noastre. Iata asadar care sunt previziunile astrologice in ceea ce priveste anul 2009 conform horoscopului european:

Gemeni - Pentru zodia Gemeni, inceputul anului 2009 se anunta a fi unul furtunos si bulversant, in care sunt inca resimtite influente ale anului anterior. Acum se culeg roadele actiunilor din anul trecut, iar acestea nu au fost intotdeauna si cele mai corecte.

Gemenii vor avea un an deloc favorabil sanatatii, un an cu mare consum energetic, un an in care se vor simti epuizati, irascibili si agitati fara sa-si dea seama de ce. Cu toate acestea, eforturile lor pe plan profesional vor fi apreciate, iar proiectele in care au investit toate resursele energetice se vor finaliza cu bine. Pe plan sentimental, partenerul de viata va fi cel care ii sustine si ii va incuraja sa mearga mai departe.

Rac -Din punct de vedere material, anul 2009 va fi pentru nativii din raci un an deosebit de bogat in care se vor face investitii importante pentru viitorul apropiat: o noua locuinta, o masina, etc,. Relatiile cu cei din jur vor fi satisfacatoare si vor beneficia de ajutorul prietenilor adevarati atunci cand or sa aiba cea mai mare nevoie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Se anunta vremuri vesele pentru Raci, iar intrigile si micile barfe pe care persoanele invidioase le tes in jurul vostru au rolul de a lecondimenta viata. Pasiunile trecatoare roiesc in jurul lor anul acesta, insa vor fi mult prea indragostiti de partenerul de viata ca sa le acorde atentie.

Leu -Pentru Leu, anul viitor nu va fi cu nimic deosebit de cel anterior. Nu vor avea loc schimbari majore in ceea ce priveste aspectul profesional oricat de multe eforturi ar depune si oricat de mult timp s-ar sacrifica in numele succesului. Pentru ca simte ca toata lumea este cu ochii pe el, nativul Leu va incerca sa se comporta ca atare. Isi doreste sa straluceasca si sa starneasca murmure de admiratie, insa nu va reusi decat intr-o oarecare masura.

Chiar daca lupta pentru recunoasterea meritelor profesionale si pentru integrarea sa sociala, nativul Leu ar trebuie sa tina cont de faptul ca anul 2009 este pentru ei un an ideal implinirii pe plan sentimental. Este anul in care relatiile pe termen lung se pot finaliza cu o frumoasa ceremonie.

Fecioara -Pentru zodia Fecioara, 2009 va fi cu siguranta un an pe care si-l vor aminti toata viata. Schimbarile din viata acestor nativi lor vor fi bruste si neasteptate, cu un impact puternic asupra viitorului. Vor trai cu impresia ca ceea ce li se intampla este pur si simplu incredibil si ca nu are nimic de a face cu realitatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri