Este interesant de stiut ca oamenilor, indiferent de varsta, le place sa se joace atunci cand vine vorba despre seductie si ca le este usor sa flirteze cu oricine altcineva mai putin cu persoana care le place cu adevarat.Oamenii pot transmite semnale pozitive, in cazul in care sunt interesati de o persoana si semnale negative, daca nu sunt interesati de respectiva persoana.

Putem sa ne dam seama ca o persoana este interesata de noi daca sesizam in comportamentul ei o serie de semnale. Este interesant de stiut ca oamenilor, indiferent de varsta, le place sa se joace atunci cand vine vorba despre seductie si ca le este usor sa flirteze cu oricine altcineva mai putin cu persoana care le place cu adevarat.

Oamenii pot transmite semnale pozitive, in cazul in care sunt interesati de o persoana si semnale negative, daca nu sunt interesati de respectiva persoana. Este adevarat ca starea de spirit si sentimentele, in acest sens, se pot schimba destul de rapid.

Este posibil ca o persoana care va transmite semnale pozitive, in clipa in care intra in discutie cu voi, sa se razgandeasca si sa emita semnale negative. Daca observati transformarea de semnale nu incercati sa va apropiati mai mult pentru a intelege ce se intampla, astfel nu veti reusi decat sa va faceti de ras.

Daca o persoana se inclina catre voi si va zambeste dar ochii strabat incaperea, acest lucru inseamna ca este in asteptarea altei persoane si ca incearca sa fie doar prietenoasa cu voi. Daca observati ca o persoana, aflata deja in compania altcuiva, va zambeste, isi aranjeaza parul si va arunca priviri de furis acest lucru inseamna ca flirteaza cu voi. Atunci cand cineva isi intinde catre voi palma deschisa, acest lucru este un gest pozitiv si calduros.

Daca vedeti ca persoana din fata voastra isi inclina capul pe spate si isi expune gatul acesta atitudine reprezinta o invitatie pentru potentiali parteneri. Daca ne atingem corpul atunci cand suntem in compania altei persoane, acest fapt semnifica inconstienta noastra dorinta de a atinge cealalta persoana si de a fi atinsi de ea.

Foarte ispititoare este expunerea incheieturii mainii si ne indica ca celalalt incearca sentimente pozitive de atractie. Un barbat trebuie sa stie ca o femeie care are bratele incrucisate iar degetele apasa puternic partea de sus a bratului transmite inconstient anxietate sau timiditate. Miscarea de du-te vino a piciorului in interiorul pantofului este un indiciu al starii de excitatie crescuta, gest care de cele mai multe ori este inconstient. Daca viitoare cand incercati sa flirtati cu cineva, fiti atenti si la semnalele nonverbale ale trupului.

Autor: Psiholog Loredana Ionascu

Sursa: psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri