Chinezii credeau in puterea ochilor de a spune ceea ce-si doreste sufletul. Credeau ca studiind forma ochilor secrete si lucruri nestiute despre persoana respectiva pot fi scoase la iveala. Iata ce poate dezvalui forma ochilor despre felul nostru de a fi in conceptia chinezilor:

Poate ca nu chiar la prima vedere, insa la a doua da. Uitandu-ne atent si adanc in ochii unei persoane, putem sa vedem mult mai mult decat o pereche de ochi frumosi. Dincolo de trasaturile fizice cu care ne-a inzestrat natura putem sa distingem si amanunte despre noi. Ne imaginam forme si descoperim caractere. Chinezii credeau in puterea ochilor de a spune ceea ce-si doreste sufletul. Credeau ca studiind forma ochilor secrete si lucruri nestiute despre persoana respectiva pot fi scoase la iveala. Iata ce poate dezvalui forma ochilor despre felul nostru de a fi in conceptia chinezilor:

Ochii de fenix sunt triunghiulari sau in forma de migdala, cu linie natural alungita, cu irisul mare. Fenix reprezinta pasarea mitologica despre care se spune ca moare si reinvie o data la 500 de ani. Trupul ii lua foc si ardea pana la cenusa, renascand apoi din cenusa ramasa. Despre ochii persoanelor care pot fi asociati cu ochii acestei pasari, chinezii spuneau ca, in momente de cumpana, capata o culoare atat de intensa incat devin de nerecunoscut. Persoanele cu ochi de fenix sunt o sursa de lumina si de vitalitate pentu cei din jur. Sunt impulsive, irascibile, tuna si fulgera atunci cand se enerveaza, insa sunt atat de pasionale si traiesc atat de intens incat aceste iesiri temperamentale le sunt usor trecute cu vederea. Sunt puternice si au o mare capacitate de regenerare, gasind puterea de a iesi cu fruntea sus din orice problema. Sunt extremiste si urasc mediocritatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Principiile de bază ale mașinii CNC

Ochii de dragon sunt mari, profunzi, de o forma rotunda, insa usor alungiti. Imaginea mitologica de monstru fioros a dragonului nu este data de ghearele de leu, de aripile de vultur sau de coada lunga de sarpe, ci de ochii sai care hipnotizau pe cei care ii priveau. Ochii de dragon apartin persoanelor aparent calme, echilibrate, ce par ca isi controleaza nu numai destinul, ci chiar si propriul temperament. Aceste persoane par a fi prototipul salvatorului universal, sarind in ajutor chiar si atunci cand nu li se cere in mod expres. Au foarte mare incredere in oameni, sunt blande si docile, insa in situatiile de criza un temperament aprins si aprig, nebanuit de nimeni, iese la lumina.

Ochii de elefantsunt rotunzi si se ingusteaza la extremitati, urmand o linie descedenta. Cu toate ca privirea lor pare larga si pierduta, ochii de elefant indica o personalitate flexibila, cu promisiuni autentice pe care posesorii lor le onoreaza, crezand exagerat de mult in adevar si bunatatea oamenilor. Se spune ca oamenii de nadejde, cei rabdatori si cei care se pot adapta oricaror conditii fara a renunta la principiile lor de-o viata au ochi de elefant.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri