Vineri 13 iunie, se petrece un eveniment astrologic si astronomic rar: Urmatoarea Luna Plina care se va intampla intr-o data de vineri 13, va fi in anul 2049. In ciuda conotatiilor pe care le poarta cu sine data de 13… totusi, Luna Plina este un moment al culminarii, este un moment al satisfactiilor si al emotiilor puternice. Este un moment pentru romantism si pentru relationarea pozitiva cu cei din jur, un moment al sperantelor si proiectiilor de viitor.

Luna plina la mare; foto: Shutterstock.com

Sagetatorul ne impinge curiozitatea si dorinta de a descoperi, in timp ce Zodia Gemeni este confortabila cu spatiul cunoscut. Nu trebuie sa neglijam niciuna dintre aceste laturi! In mod ideal, de Luna Plina, trebuie sa cautam un echilibru intre dorinta de expansiune si spatiul cunoscut. Aceasta Luna Plina ne invita sa descoperim valentele comunicarii eficiente cu cei cei din jur, sa avem atitudine cu privire la lucrurile pe care ni le dorim dar sa ne expploram si simtul aventurii. Ceva s-a construit in noi, iar acum este timpul cand energia Cosmosului ne cere in mod onest sa eliberam aceasta constructie, sa o manifestam, sa o materializam!

Luna Plina nu ne va lasa sa ne inabusim sentimentele! Va fi o seara a emotiilor, cand vom simti o nevoie exploziva de a ne manifesta. Luna Plina care urmeaza, va ilumina conflictul logica-intuitie. Este momentul cand vom simti nevoia sa dam frau liber sentimentelor. E momentul libertatii, cand ne simtim proaspeti si plini de idei noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LISTĂ Ministerul Educației face public riscul seismic al fiecărei clădiri școlare Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri