10 Martie 2014 publicat în Lifestyle 550 share-uri

Frica este cel mai mare dusman al omului. Este raspunzatoare de multe esecuri, boli si neintelegeri din viata noastra. Citeste un articol extrem de interesant al expertului Garbo - Alina Neagu!

de Alina Neagu, expert Garbo

Autor Revista Normal despre paranormal

____________

Corpul este casa temporara a sufletului 

Spiritualitatea nu iti anuleaza atributele umanului, dimpotriva! Corpul este casa temporara a sufletului. Cu riscul de a va supara pe unii dintre voi, corpul fizic reflecta disfunctionalitatile energetice, sufletesti. Uita-te in oglinda si vei vedea care iti sunt suferintele spirituale -mostenite sau dobandite! Vei vedea asta in privire, textura pielii, greutate, riduri etc

.  

Se spune ca frica este cel mai mare dusman al omului. Este raspunzatoare de multe esecuri, boli si neintelegeri din viata noastra. Milioane de oameni se tem de trecut, de viitor, de batranete, de nebunie, de moarte. Frica este o stare de spirit dominanta, unii dintre noi temandu-se de propriile lor ganduri. Ghinionul este rezultatul neincrederii si fricii. Pentru a-l inlatura, invocati inteligenta divina, rugati-va sa va insoteasca in tot ceea ce faceti. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Cand teama inchide poarta catre viata, numai credinta nezdruncinata in Dumnezeu o va deschide din nou. Ultimele cercetari in domeniul metafizicii pozitioneaza (aproape stiintific) spiritul (energia gandurilor noastre) deasupra materiei. Spun ’’aproape’’ deoarece, adevarurile nu se mai verifica atat de strict, doar in laborator. Pornind de la aceasta premisa, corpul nostru ia forma gandurilor noastre. ’’Zestrea ’’ noastra genetica este, de fapt, rezultatul gandurilor si actiunilor stramosilor nostri.

Dincolo de explicatiile pe care orice medic sau biolog le poate oferi, am observat la nivel subtil, faptul ca, oamenii supraponderali sunt cei mai fricosi! De ce? Pentru ca, de cele mai multe ori, frica le amplifica subconstient dorinta de a deveni mai ’’puternici’’, iar corpul lor ii asculta orbeste! Hmm....am fost invatati de mici ca "orice lucru are ca fundament o baza solida".... bine, bine, dar cat de solida? Frica are caracter distructiv si nu aduce stabilitate! De ce s-o cultivam? Oricum, viata este plina de incertitudini. De ce sa ne risipim energia pe tot soiul de frici? Mai bine ne conservam energia vitala pentru situatiile cu adevarat critice. Cu rezervorul plin, va fi mult mai usor sa le infruntam.

Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Foto int: slab, gras via Shutterstock

Frica genereaza lasitatea. Unii ’’sar’’ peste frica, devenind lasi... Lasitatea transforma oamenii, facandu-i slabi, uneori exagerat de slabi. De ce? Pentru ca ei sunt mereu tentati sa lase totul balta, sa se descarce de orice si sa ’’zboare’’ linistiti, mai departe...ce face corpul lor? Ii asculta orbeste.! Cum sa ’’zbori’’ atunci cand cantaresti peste 100 de kg?... O combinatie des intalnita este omul si las si fricos. Corpul sau oscileaza in functie de energia spiritului sau, intre lasitate si frica.

Starea de sanatate poate fi definita prin armonie, ordine, iar starea de boala prin dizarmonie, dezordine... a cui? A spiritului, fireste! N-am pornit de la premisa ca, spiritul ne guverneaza trupul? Iar trupul nostru este templul sufletului nostru... de ce sa nu-i aratam iubirea si respectul cuvenit? (atentie, iubirea fata de trup nu se reflecta in pastile pentru slabit, operatii estetice sau haine scumpe!)

Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Concluzie:

Impacati-va cu propria frica, pana la un punct, este atat de omeneasca. Daca puteti, uitati de frici si ele vor uita de dumneavoastra!

“Mens sana in corpore sano”

Nicio dieta nu va da rezultat pe termen lung daca nu exista un echilibru intre corpul si mintea ta. Evita cuvinte de genul „batalia cu kilogramele”... De ce batalie? Totul poate decurge lin, fara stres si victime de razboi. Fara frustrari si fara „chin”. Fiecare om este unic in felul lui. Sportul si dieta determina procesul de slabire, dar, fara un suport psihologic care sa te puna in echilibru cu tine insuti si care sa te motiveze sa continui un regim de viata sanatos, ma tem ca orice demers este sortit esecului, pe termen lung.
 

un articol de Alina Neagu, expert Garbo

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal by Alina Neagu

Foto fr si main: By Space-kraft /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri