Pentru 63% dintre respodenti, atat pentru barbati cat si pentru femei, fericirea poate fi gasita in activitatile relaxante si amuzante intreprinse in timpul liber. Activitatile de destindere desfasurate de cele doua sexe sunt insa diferite. In timp ce jumatate din barbatii intervievati au afirmat ca se simt cei mai fericiti atunci cand navigeaza pe internet, cand acceseaza diverse jocuri in retea sau cand interactioneaza pe site-uri precum Facebook, doar 39% dintre femei se simt fericite efectuand diverse activitati de relaxare pe internet.

In mediul virtual stim sa comunicam eficient. Online, totul devine posibil si simplu. Ne simtim mai in largul nostru online, ne indragostim mai repede, iubim mai profund, ne petrecem timpul intr-un mod mai placut online. Internetul exercita asupra noastra o atractie deloc virtuala. Atractia este reala si chiar... fatala, mai ales ca din ce in ce mai multi barbati isi gasesc fericirea navigand pe internet, conform unui studiu australian recent cunoscut sub numele de “Indexul fericirii”. 

Intentionand sa descopere ce anume ii face pe oameni sa se simta fericiti, cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie bazandu-se pe raspunsurile a 8500 de australieni cu varsta cuprinsa intre 18 si 64 de ani. Se pare ca fericirea este direct proportionala cu activitatile de odihna si relaxare si mai putin cu cele ce implica miscarea fizica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Ghid pentru alegerea mobilierului interior

“Ceea ce-i face pe australieni fericiti nu se rezuma la realizarile pe plan profesional sau la bunurile materiale, ci mizeaza intr-o mare masura pe activitatile de divertisment si pe interactiunea cu ceilalti”, este de parere Karen Phillips, managerul companiei Leading Edge, firma de consultanta responsabila cu desfasurarea cercetarilor.

Pentru 63% dintre respondenti, atat pentru barbati cat si pentru femei, fericirea poate fi gasita in activitatile relaxante si amuzante intreprinse in timpul liber. Activitatile de destindere desfasurate de cele doua sexe sunt insa diferite. In timp ce jumatate din barbatii intervievati au afirmat ca se simt cei mai fericiti atunci cand navigeaza pe internet, cand acceseaza diverse jocuri in retea sau cand interactioneaza pe site-uri precum Facebook, doar 39% dintre femei se simt fericite efectuand diverse activitati de relaxare pe internet. 

Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Leagăn pentru toată copilăria 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

De asemenea, comparativ cu 45% dintre barbati, 55% dintre femei descopera fericirea in timpul petrecut alaturi de familie si in mesele servite impreuna. Femeile cu precadere sunt binedispuse de prezenta unui animal de companie. 48% dintre barbati au declarat ca relatia pe care o au cu partenera de viata ii determina sa se simta impliniti din punct de vedere fizic si emotional comparativ cu doar 40% din femei. Si daca 38% dintre barbati se simt grozav iesind cu prietenii, doar pentru 28% dintre femei fericirea poate fi aflata in iesirile cu prietenii. Pentru un numar mare de femei, fericirea inseamna a citi o carte buna, a savura alimente de calitate sau a achizitiona diverse cadouri. 

Iar daca credeati ca pentru majoritatea femeilor fericirea depinde de cumpararea de noi haine si pantofi, s-a putea sa va fi inselat. Se pare ca doar 30% dintre femei isi afla fericirea in acest mod. Pe de alta parte, atat persoanele de gen feminin cat si cele de sex feminin avand copii au fost de acord ca, spre deosebire de persoanele singure, sexul si gesturile romantice ii fac mai fericiti.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Top 10 lucruri care ii fac fericiti pe barbati:

Distractie 61%


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri