Culoarea parului influenteaza enorm starea de spirit, se arata intr-un studiu publicat recent pe Daily Mail.Cercetarile oamenilor de stiinta au demonstrat ca parul deschis la culoare conteaza enorm pentru imaginea de sine a unei femei. Nu numai ca femeile blonde stiu sa se bucure de viata mai mult decat cele brunete, dar au si mai multa incredere in propria persoana. In plus, femeile cu parul deschis la culoare sunt mai pasionale decat cele cu parul de culoare inchisa.

Pe viitor, profesorul Sergeant intentioneaza sa compare atitudinea blondelor naturale cu cea a blondelor vopsite si sa observe impactul vopsirii parului asupra barbatilor. Cu toate acestea, alte studii au aratat ca pe plan financiar, femeile blonde castiga mai putin decat brunetele, iar pe plan profesional, blondele nu se bucura de acelasi succes ca si brunetele. De asemenea, exista o probabilitate mai mare ca o bruneta sa se marite cu un milionar, cercetarile demonstrand ca doua treimi dintre cei mai bogati barbatii din lume au ca partenera de viata o femeie bruneta.

Pe de alta parte, se pare ca femeile roscate se afla pe primul loc in ceea ce priveste calitatea vietii sexuale. Acestea au cei mai multi parteneri sexuali si fac dragoste in mod frecvent.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri