Degetele subliniaza forta inteligentei. Fiecare deget si amprenta digitala specifica are semnificatia lui generala, insa dintre toate amprentele degetelor, cea a degetului mare este si cea mai importanta. Iata asadar care sunt principalele tipuri de amprente digitale si trasaturile de caracter asociate acestora:

Fatalitate - Impunerea in fata celorlalti si imbogatirea materiala nu fac parte din scopul vostru in viata. Datorita caracterului deschis, vei cunoaste multe persoane noi in viata voastra de-a lungul vietii. Chiar daca pe plan creativ esti inclinat spre succes, adevaratul succes in viata iti va fi trasat de persoanele care te inconjoara.

Amprenta spiralata

Semnificatie -Amprenta spiralata este amprenta afectivitatii, a voluptatii si a neconventionalului. Esti o persoana careia ii place sa se lase purtata de val. Iti place sa depasesti limitele care ti se impun si sa pui lucrurile in miscare. Vrei sa pui lucruri noi in aplicare, sa reinventezi o alta ordine a lucrurilor. Iubesti placerile senzuale, intelectuale, muzica, dansul, luxul, opulentul.

Fatalitate – Norocul si ghinionul tau vor cunoaste rasturnari dramatice de situatii din cauza tendintei pe care o ai de trata lucrurile cu superficialitate. Daca vrei sa ajuti la consolidarea propriului noroc, incearca sa revii cu picioarele pe pamant si sa abordezi o atitudine mai pragmatica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri