Pornind de la ziua saptamanii in care s-a nascut partenerul tau, am descoperit pentru tine cateva dintre secretele artei de seducere masculina si ne-am grabit sa ti le impartasim. Iata ce ne spun astrele despre stilul in care partenerul tau stie sa iubeasca, sa cucereasca si sa pastreze ceea ce a cucerit:

Din punct de vedere sentimental, pot fi manipulati cu usurinta, fiind fascinati cu usurinta de femeile ce au o atitudine rece si aristocrata sau, din contra, de femeile sensibile, care le solicita ajutorul. Se regasesc cu usurinta fie in ipostaza bunului samaritean, fie in postura lui Don Quijote, luptandu-se nu cu morile de vant, ci cu ghetari de indiferenta. In relatiile cu sexul opus, isi doresc o comunicare absoluta si sunt dispusi sa faca aproape orice pentru a o obtine.

Sambata - In cazul in care partenerul tau s-a nascut sambata, iar destinul sau se afla sub influenta planetei Saturn inseama ca in loc de gaz pe foc acestuia ii place sa toarne adrenalina. Este o persoana emotionala, nechibzuita si spontana care se lasa prada instinctelor sale fara macar a incerca sa li se opuna. Ii place sa exploateze pericolul din fiecare situatie. Iubirea sa nu cunoaste rezerve si pudoare, iar energia sa nu se concentreaza asupra partenerei, ci mai mult asupra propriei persoane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Resimte cu durere orice respingere afectiva si sentimentele indoielnice. Este capabil sa iubeasca profund insa nici nu-i trece prin cap ca ceea ce-i bantuie gandurile si ii cauzeaza insomnii poarta un nume atat de ciudat si lipsit de sens: iubire.

Duminica - Destinul barbatului nascut duminica sta sub semnul Soarelui. Despre cei nascuti in ultima zi a saptamanii se spune ca sunt incapabili sa iubeasca o femeie daca aceasta nu le intelege, cel putin partial, preferinta vizibila spre singuratate si libertate.

Li se reproseaza uneori ca nu se pot darui in totalitate si ca dispretuiesc voluptatea ametitoare pe care o poate aduce iubirea. Le este frica ca s-ar putea vreodata indragosti cu adevarat si adesea isi controleaza temperamentul care nu este atat de “rece” pe cat lasa sa se intrevada. Le plac femeile mai mature, capabile sa-i initieze in tainele mai profunde ale iubirii si care pot sa le inteleaga si sa le respecte spiritul libertin si singuratic.

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Medeea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri