Urmand pasii aceluiasi procedeu, poti calcula si cifra partenerului tau. Adunand cifra ta si cifra lui, vei obtine cifra cuplului care iti dezvaluie ce fel de pereche formati si care sunt sansele de reusita ale relatiei voastre

Cu toate ca o parte din tainele numerologiei au fost de mult timp descifrate, interpretarile pe care aceasta stiinta ni le pune la dispozitie sunt insa inepuizabile si nu inceteaza sa ne uimeasca prin semnificatiile si justetea lor. Bazandu-se pe calcule succesive, stravechea arta a numerologiei ne poate fi de folos in incercarea noastra de a deslusi destinul si de a determina profilul propriei personalitati sau pe cel al personalitatii partenerului de viata.

Intr-un articol anterior spuneam ca cifrele pe care le obtinem pornind de la data nasterii sunt relevante in cunoasterea de sine. Adunand ziua, luna si anul nasterii se obtine un numar format dintr-o cifra sau doua (daca ziua sau luna nasterii sunt formate din doua cifre, acestea se aduna intre ele). In cazul in care numarul rezultat este format din doua cifre, se face suma celor doua cifre. Pentru o persoana nascuta de exemplu pe data de 10 ianuarie 1979, calculul cifrei personalitatii se efectueaza astfel: 1+0+1+1+9+7+9=28. 2+8=10. 1+0=1. Cifra personalitatii tale este asadar 1. Urmand pasii aceluiasi procedeu, poti calcula si cifra partenerului tau. Adunand cifra ta si cifra lui, vei obtine cifra cuplului care iti dezvaluie ce fel de pereche formati si care sunt sansele de reusita ale relatiei voastre. Iata care sunt si semnificatiile cifrei cuplului:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cifra 1 reprezinta un numar aflat pretutindeni, util si necesar in mod absolut pentru ca de la el porneste totul. Chiar daca realizeaza sau nu, partenerii cuplului care se afla sub semnul acestei cifre formeaza impreuna o unitate. Nu pot exista separat, au nevoie unul de altul, ambii pun un deosebit accent pe sentimente, iar intuitia ii ajuta sa inteleaga ce se petrece in sufletul celuilalt. Sunt insa atat de dependenti unul de celalalt, incat au tendinta de a uita uneori de propria persoana. Relatia dintre ei poate fi una excelenta daca nu se uita ca in iubire aerul se poate respira si individual.

In numerologie, cifra 2 este perceputa drept o cifra a discordiei si a razboiului cu tine insati sau cu altii. Prin ea a luat sfarsit unitatea si a inceput dualitatea, nascandu-se temerile, indoielile si nehotararile. Daca cifra cuplului pe care il formezi este 2 inseamna ca relatia voastra este una problematica in adevaratul inteles al cuvantului. Impreuna, sunteti provocatori, dar grozav de diferiti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri