1 Mai 2013 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Cum putem sarbatori mai bine ziua de 1 Mai decat amuzandu-ne cu bancuri CU si DESPRE MUNCA? Astazi toata lumea are dreptul sa rada cu gura pana la urechi si sa savureze si Cireasa de pe tort.

Bula este angajat si se duce in biroul sefului sau. Domnule, trebuie sa fiu sincer cu dvs. Stiu ca economia nu merge grozav, insa alte trei mari firme ma cauta si as dori sa va cer respectuos o marire de salariu.” Dupa 10 minute de tocmeala, seful cade de acord la o marire de 5%. Bula este in culmea fericirii si da sa se ridice de pe scaun ca sa plece.

-Apropo”, zice seful, in timp ce Bula se ridica. Care sunt cele trei firme care te cauta?

-Firma de electricitate, firma de cablu si firma de gaze.

-Crezi ca exista viata dupa moarte? intreaba seful pe unul dintre angajatii sai.

- Da, domnule, raspunde noul angajat.

-Atunci totul este cum nu se poate mai bine, continua seful. Dupa ce ai plecat ieri mai devreme la inmormantarea soacrei tale, a trecut pe aici ca sa te vada.

Suparata, sefa se adreseaza angajatului:
- Daca ai fi fost sotul meu, ti-as fi pus otrava in cafea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Angajatul:
-Daca ati fi fost sotia mea, as fi baut cafeaua.

Nemultumit ca nu este suficient respectat de angajatii sai, patronul unei companii mai mici se plange de acest lucru in timpul unei sedinte. A doua zi, incercand sa schimbe atitudinea generala la locul de munca, aduce cu sine o pancarta pe care scria “EU SUNT SEFUL AICI”. Asaza pancarta pe clanta usii de la biroul sau astfel incat toti angajatii sa o poata vedea.

A treia zi, unul dintre angajati lipeste un post-it pe pancarta. Pe el scria: “Sotia ta isi vrea pancarta inapoi.”

Un sociolog face un sondaj printre oficialii vamalii.

Intrebare: “Cat timp iti ia sa cumperi un BMW?”
Ucrainianul: Ei bine, cred ca in jur de trei luni.
Iugoslavul: 5 luni de munca.
Oficialul rus: Cred ca pentru asta ar trebui sa muncesc timp de 5 ani…
De ce atat de mult? il intreaba ceilalti doi.
Pai BMW este o companie relativ mare…

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri