Fiecarui temperament din cele patru mari temperamente (sangvinic, coleric, melancolic si flegmatic) ii corespunde un anumit temperament sexual si anumite zone erogene. Haideti asadar sa analizam pe scurt temperamentele sexuale ale fiecarei persoane si sa vedem care sunt punctele sale vulnerabile:

Ii place sa-si sarute partenerul fie pasional si dramatic, fie gentil si cu rafinament. Ii place insa uneori sa fie si rasfatat. Ii plac masajele prelungite si mangaierile pline de pasiune. Si-ar dori sa atinga extazul in fiecare clipa de intimitate pe care o traieste, insa de fiecare data se grabesc sa ajunga in acel punct. Atunci cand reuseste insa, timpul si inima par sa stea in loc.. Intreg corpul este o zona erogena, insa mangaierea gatului sau a cefei ii provoaca colericului cele mai subtile senzatii.

Melancolicul

Perfectionist convins, melancolicul ar vrea sa transforme placerea pura in momente de neuitat. Cu meticulozitate si rabdare, isi pune in aplicare din timp planul de bataie, incercand sa-i provoace mai intai partenerului sau placere si apoi propriei persoane. Tinde sa uite insa de ceea ce inseamna spontaneitate si naturalete. Implinirea sexuala nu-l multumeste decat daca e urmata si de cea spirituala.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

Partenerul unui melancolic ar trebui sa se dedice in intregime zonelor erogene ale acestuia, iar sub indrumarea acestuia, mangaierile pline de delicatete si tandrete pe partea interioara a coapselor se pot transforma cu usurinta intr-un preludiu ce precede trairea intensa a iubirii. Atunci cand melancolicul nu-si planuieste atractia si placerea si se lasa antrenat de partener in jocul seductiei, devine jucaus si extrem de senzual. Chiar daca nu este preocupat sa experimenteze pe plan erotic, se simte fascinat de propunerile indraznete ale unui partener mai flexibil.

Flegmaticul - Firii linistite si calme a flegmaticului ii displac excesele de orice natura. Chiar si atunci cand vine vorba de comportamente sexuale si acte intime, flegmaticul este cel mai mare adept al stabilitatii si al conformismului. Pe plan intim, este metodic si lent, nu-i place sa se grabeasca, ci sa savureze, ceea ce provoaca multa bataie de cap unui partener mai energic. Vrea sa creeze o atmosfera placuta, iar imaginatia sa este starnita mai mult vizual decat prin gesturi si atingeri.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Pentru un flegmatic, foarte importanta este cunoasterea deplina a partenerului. Pe masura ce relatia evolueaza, si flegmaticul gusta din ce in ce mai mult deliciile vietii intime. Adora sa-si alinte si sa-si mangaie partenerul, iar trupul sau reactioneaza la fiecare stimul prin fiori de placere. Instinctele sale il ajuta sa intuiasca care sunt zonele erogene ale partenerului, insa propriile zone erogene sunt mai greu de descifrat. Zona sa erogena este zona lombara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri