Nu-mi spune ca e mai bine asa. Nu-mi plac cuvintele astea. Nu are cum sa fie asa. Poate fi altfel, dar nu mai bine. Sufletul meu e rupt in acel loc. Am trait langa el, stii ca l-am iubit. Cuvintele tale sunt doar niste cuvinte, iar inima mea are cu totul alt vocabular

M-am despartit. Stiu ca nu l-ai placut. Nu ma intereseaza de ce. A fost omul meu, o viata de om. Esti prietena mea si esti acum langa mine.

Te rog, nu-mi spune asta:

Nu-mi spune ca e mai bine asa. Nu-mi plac cuvintele astea. Nu are cum sa fie asa. Poate fi altfel, dar nu mai bine. Sufletul meu e rupt in acel loc. Am trait langa el, stii ca l-am iubit. Cuvintele tale sunt doar niste cuvinte, iar inima mea are cu totul alt vocabular.

Nu-mi spune ca nu mai era iubire. Lasa sabloanele cu obisnuinta, dependenta de celalalt. Eu sufar acum si tu dai verdicte. Minimalizezi sentimentele mele.

Nu il vorbi de rau. Stiu ca uneori ai suferit alaturi de mine.. Stiu ca si tu ii reprosezi multe..dar eu am trait langa el…e trecutul meu… te rog, nu-l vorbi de rau…

Nu ma trimite la intalniri... si daca accept pentru ca te iubesc, nu-mi cere imposibilul. Sufletul meu e bolnav acum… cum pot sa simt ceva? Ies doar pentru tine, sa crezi ca sunt pe calea cea buna..

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Nu-mi spune ca acum imi doresc o alta relatie serioasa. Nu da verdicte, te rog. Dupa o viata traita langa un om, nu am cum sa-mi doresc asa ceva. De fapt, trebuie sa intelegi ca nu imi mai doresc nimic. Nici aventuri si nici relatii de durata. Priveste-ma: sunt rana acum..cum as putea sa-mi doresc o relatie de lunga durata cu primul venit?

Imi doresc prieteni.

Daca ma iubesti si vrei sa fii langa mine, lasa-mi umarul tau, sa ma sprijin.

Am mare nevoie de tine!

Silvia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri