Una dintre cele mai simple si fascinante stiinte, numerologia ne dezvaluie lucruri inedite despre felul de a fi al unei persoane pornind de la data de nastere.

Cifrele sunt de o importanta deosebita pentru fiecare dintre noi caci destinul fiecaruia dintre noi se afla sub patronajul acestora inca din clipa in care am venit pe lume. Una dintre cele mai simple si fascinante stiinte, numerologia ne dezvaluie lucruri inedite despre felul de a fi al unei persoane pornind de la semnificatia datei de nastere. Pentru ca ne-am nascut intr-o anumita zi, luna sau an, am devenit in mod automat purtatori ai unui numar al destinului. Ce spune data ta de nastere despre tine si cum poti calcula cifra destinului? Numerologia ne invata. In primul rand, se face suma tuturor cifrelor din data de nastere ( se aduna ziua, luna si anul nasterii). Daca rezultatul obtinut este un numar format din doua cifre, acestea se aduna la randul lor intre ele. De exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 17 iulie 1980, cifra destinului se calculeaza astfel: 1+7+7+1+9+8+0= 33, iar 3+3=6. Asadar, cifra destinului este 6.   

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto interior si prima pagina: Omni Matryx /Pixabay

Cifra 1 - Simbolul pasiunii si al detasarii 

Binevoitoare, mandre, nascute cu un talent si un simt estetic iesite din comun, persoanele nascute sub semnul cifrei 1 au un fler nascut pentru inventii, fiind devoratorare de arta si de frumos. Multe dintre ele sunt contemplative, visatoare, vizionare, insa uneori dau dovada de o impetuozitate si de o pasiune imposibil de stavilit. Sunt percepute de ceilalti drept sociabile mai ales datorita capacitatii lor de a transmite atat de intens emotiile si trairile. Sunt in general placute si acceptate asa cum sunt. Prezinta o predispozotie spre bolile de inima. Uneori dau dovada de superficialitate si de egoism, de schimbari bruste de dispozitii. Pe plan afectiv, sunt fie prea detasati fata de parteneri, fie iubesc prea mult si prea intens.

Cifra 2 -Simbolul spiritului intreprinzator si al impulsivitatii

Cifra 2 da persoanelor nascute sub semnul ei o minte iute si o intuitie ascutita pentru afaceri si pentru domeniile in care se lucreaza cu cifrele. Cifra 2 carmuieste instinctele, energiile, confera celor nascuti sub aceasta cifra vointa imperioasa, inteligenta activa, iritabilitate, generozitate si incapatanare. In iubire, ca si pe plan profesional, se implica profund, insa obsesia controlului si impunerea propriei personalitati asupra celorlalti poate cauza numeroase conflicte si neintelegeri.

Cifra 3 - Simbolul echilibrului 

Purtatorii cifrei 3 au ca menire in viata gasirea echilibrului interior si a armoniei, iar pentru obtinerea acestui lucru nu sunt dispusi sa faca nici cele mai mici compromisuri fata de propria persoana. In relatiile cu ceilalti, ca si cu ceilalti, daruiesc mult si vor sa primeasca mult. Accepta defectele si calitatile celor din jur, insa mai putin pe cele proprii. Sunt idealisti, dar pragmatici in acelasi timp. Au gratie, eleganta si usurinta in comunicare si in medierea relatiilor interumane. Pot face de aceea o cariera de succes in diplomatie sau in domeniul relatiilor publice. Alaturi de partener isi doresc afectivitate si tandrete, si nu neaparat pasiune si intensitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri