Pentru ca tu ai ceva de spus si noi ceva de ascultat, am creat forumul Garbo. Pentru ca opiniile, ideile si dorintele tale conteaza enorm pentru noi, ne dorim ca de acum inainte comunicarea dintre noi sa fie una interactiva. Nu ne vom intalni fata in fata, dar vom discuta ca si cum am fi.
Daca te intereseaza in schimb evenimentele culturale recente, expozitiile, ultimele aparititii editoriale, piesele de teatru si filmele care ruleaza te invitam sa intri la rubrica Cultura.

Pe Moda vom discuta despre ultimele tendinte vestimentare, despre stilul care ti se potriveste, despre prezentarile si colectiile marilor case de moda. Puteti adauga comentarii sau conversa pe baza articolelor din sectiunea Consiliere Psihologica sau discuta despre copii vostri, despre experienta maternala si despre problemele pe care le intampina o mamica in rubrica Copii si sarcina.

Despre afectiunile de sanatate cu care ne confruntam, dar si despre modul in care trebuie sa ne intretinem sanatatea vom vorbi in Sanatate.

Despre tot ceea ce inseamna viata profesionala vom afla in Cariera, iar in sectiunea Culinar vom afla noutati despre delicatesele culinare. Si nu in ultimul rand, alte rubrici: Entertainment, Casa. Gradina, Lifestyle, Generalitati si Horoscop va stau la dispozitie.

Va asteptam cu drag pe forumul Garbo!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri