Colegii nostri de la Envy te pregatesc de vacanta! Poti fi una dintre cele trei norocoase castigatoare ale acestor premii: costum de baie Palmers, ochelari de soare Polaroid de la Optiplaza, produse solare Ivatherm, set Lifetex Sun de la Wella.

Envy te pregateste de vacanta! Poti fi una dintre cele trei norocoase castigatoare ale acestor premii: costum de baie Palmers, ochelari de soare Polaroid de la Optiplaza, produse solare Ivatherm, set Lifetex Sun de la Wella.

Concursul se desfasoara in perioada 1-15 iulie. Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul concursului.

Palmers iti ofera in dar un costum de baie seducator. Palmers este un brand premium, care indeplineste cele mai exigente dorinte, oferind in acelasi timp produse accesibile, care valorifica personalitatea fiecarei femei. Primul magazin Palmers din Romania a fost deschis in Baneasa Shopping City. Click aici pentru a vedea cateva dintre produsele Palmers.

Ivatherm iti ofera un set de produse solare indispensabile la plaja si nu numai. Fiecare set contine:

1.Lapte protectie solara 25B25A
2.Lapte dupa plaja
3.Spray protectie solara 50+adulti
4.Spray Apa termala Herculane
Compania Ivatherm este prima companie romaneasca de dermocosmetice, a carei cercetare, dezvoltare si productie se realizeaza in Franta , tara cu cea mai vasta expertiza in aceasta industrie. Produsele portofoliului Ivatherm imbina beneficile apei termale Herculane cu ingredienti activi de ultima generatie din Franta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Wella Professionals iti ofera in dar unul dintre cele trei seturi Lifetex Sun ce contin fiecare: sampon, tratament masca, Shimmer Splash, tratament Color Preserve si prosop de plaja.

Tratamentul masca ingrijeste intens, ofera hidratare maxima si de durata, protejeaza parul si culoarea sa si ofera protectie UV. Samponul curata delicat parul si corpul, inlatura reziduurile de clor si sare, protejeaza impotriva uscarii excesive si are filtru UV. Shimmer Splash hraneste si protejeaza parul si corpul in timpul expunerii la soare, protejeaza parul si corpul impotriva uscarii, ofera hidratare intensa si contine particule aurii ce ofera stralucire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri