Unicul limbaj pe care il cunoaste sufletul in timpul visului este cel al simbolurilor. Visele umane reprezinta un fenomen complex, a carui mister nu a fost niciodata elucidat in intregime. Nici de oamenii de stiinta si nici de psihologi... Axandu-se insa pe experientele onirice ale diferitelor persoane, s-a ajuns la concluzia ca intre tipul constitutional al fiecarei persoane in parte si visele avute exista o anumita legatura.
Persoanele cu o constitutie atletica, cu un corp bine proportionat, dinamice, rapide, predispuse spre crizele de nervi si schimbari de dispozitie viseaza in culori puternice, aprinse, incepand cu rosu, albastru, violet si terminand cu verde, portocaliu sau galben. Temperamentul inflacarat si patimas al acestora se reflecta pana si in vise.

Visele acestora poarta pecetea violentei sau a pasiunii. In visele lor au loc conflicte, batalii chiar, simboluri ale raului luptand impotriva binelui. Visele acestora nu sunt deloc statice ca in primul caz, ci mai mult active. Contactul lor cu oamenii este mai multe de natura pasionala. Cercetatorii sunt de parere ca, dintre toate tipurile constitutionale, acest tip este tulburat cel mai des de visele erotice. De cele mai multe ori visele acestor persoane sunt intense si profunde, insa au o durata medie.

In cea de a treia tipologie constitutionala se incadreaza persoanele retinute in miscari si postura, corpolente, cu reactii rapide, insa de regula blande, pasnice si usor greoaie. Fizicul lor tradeaza putere si vigoare, care nu se manifesta insa intotdeauna la exterior. Aceste persoane au un somn profund, foarte odihnitor, rareori traversat de vise bulversante. In notiunea lor de “somn” nu este inclus si cuvantul “vise”.

De cele mai multe ori, acestea lipsesc cu desavarsire, insa atunci cand se manifesta, sunt de natura pasnica. Viseaza persoanele care le sunt apropiate din punct de vedere afectiv, intalnirile lor nu au loc in alte spatii si timpuri, ci in prezent, in natura sau in locuri romantice. In visele acestora, culorile sunt calde, pastelate, iar oamenii si sentimentele joaca rolul actorilor principali. De asemenea, pe langa elementele terestre, in visele acestui tip constitutional prevaleaza si cele acvatice: izvoare, lacuri, mari si oceane.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri