Rolul pe care il are parfumul in exprimarea personalitatii unei femei nu trebuie insa niciodata subestimat. Fie ca ne dam seama sau nu, parfumul pe care il purtam ne poate influenta atat starea mentala, cat si pe cea psihica sau afectiva. Parfumul cucereste, trezeste emotii, gadila simturi si sugereaza optiuni. Adierea diafana devine sursa de inspiratie iarna, poate seduce intr-o seara racoroasa de vara, vorbeste uneori pe limbajul indragostitilor si seduce in majoritatea situatiilor.
Felul in care se prezinta o femeie este extrem de important. Gesturile, atitudinea, zambetul, mersul, stilul vestimentar, machiajul, coafura, toate aceste mici, dar de nepretuit detalii vorbesc intr-un mod subtil despre frumusetea si inefabilul feminin. Fiecare dintre noi apeleaza la micul sau arsenal de infrumusetare atunci cand vine vorba de a-si pune in valoare farmecul personal. Rolul pe care il are parfumul in exprimarea personalitatii unei femei nu trebuie insa niciodata subestimat. Fie ca ne dam seama sau nu, parfumul pe care il purtam ne poate influenta atat starea mentala, cat si pe cea psihica sau afectiva. Parfumul cucereste, trezeste emotii, gadila simturi si sugereaza optiuni. Adierea diafana devine sursa de inspiratie iarna, poate seduce intr-o seara racoroasa de vara, vorbeste uneori pe limbajul indragostitilor si seduce in majoritatea situatiilor.

Anotimpuri diferite, miresme diferite

Mai mult ca sigur ca ati observat ca acelasi parfum, folosit de persoane, miroase in mod diferit. Pielea, parul fiecarei persoane degaja o aroma unica (influentata la randul sau de starea fizica sau psihica, de anotimp sau de alimentatie) care se combina cu cea a parfumului. Indiferent daca parfumul preferat este dulce, floral sau oriental, parfumul pe care il folosim vara nu trebuie sa fie identic cu cel pe care il purtam iarna.

Vara sunt indicate parfumurile usoare, florale, proaspete si racoroase (ce inspira la visare si ne duc cu gandul la mare si netarmuitul ei albastru), in timp ce iarna sunt permise miresmele mai tari, provocatoare sau usor ostentative. La fel cum vazul poate fi afectat de o lumina prea intensa sau la fel cum pielea acuza o senzatie de durere cand este agresata de un stimul prea puternic, simtul olfactiv dispune de un anumit grad de suportabilitate. Parfumul trebuie utilizat cu discretie. Intr-o cantitate prea mare, parfumul acopera mirosul discret al feromonilor naturali produsi de piele (atat de discret incat perceptia are loc doar la nivelul subconstientului), raspunzatori cu transmiterea informatiilor de natura sexuala.

Parfumul poarta numele discretiei

“Parfumul pe care il folosim ar trebuie sa fie placut si discret, iar acest lucru inseamna ca el sa poata fi simtit doar in imediata noastra apropiere, de exemplu cand cineva se apropie de noi la un pas, ca sa ne salute sau ca sa ne imbratiseze. Numai un parfum de buna calitate, folosit cu masura si combinat cu igiena perfecta, poate inspira farmecul, gingasia, misterul, intimitatea si erotismul pe care dorim sa le transmitem”, afirma Rodica Manole in ghidul sau “Frumusetea, o realitate la indemana”.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri