Fiecare dintre noi s-a nascut intr-o anumita zi, iar pe parcursul vietii, involuntar sau nu, acea zi a avut un impact deciziv asupra destinului nostru. Relatia cu cel iubit joaca un rol important pe plan afectiv, caci doar iubirea este cea care ne face pe deplin fericiti. Numerologia, ca si astrologia, reprezinta un instrument de nepretuit in cunoasterea de sine, ajutandu-ne sa ne descoperim calitatile si punctele slabe ale personalitatii, precum si tipul de relatie care ni se potriveste cel mai bine.
Esti compatibila cu: 4, 5, 8
Poti desfasura relatii acceptabile cu: 2, 7, 3, 1
Relatii dezastruoase cu: 9, 6

Daca cifra numelui este 2: Nu ne mira ca toate privirile se intorc asupra ta, caci flirtul reprezinta pentru tine un mod de a trai si a iubi. Si cu toate ca adori sa fii in centrul atentiei, in secret visezi la o iubire ravasitoare si stabila in acelasi timp. Partenerul ideal pentru tine este cel care aduce in relatia voastra liniste, echilibru si consecventa. Tu ii vei arata arta seductiei, iar el te va invata lectia armoniei si a iubirii.

Esti compatibila cu: 1, 5, 8, 4, 6
Poti desfasura relatii acceptabile cu: 2, 9, 3
Relatii dezastruoase cu: 7

Daca cifra numelui este 3: Iti traiesti emotiile intens. Iti faci in permanenta noi planuri, ai o fantezie debordanta care pune pur si simplu ideile cap la cap si reuseste intotdeauna sa starneasca admiratie. Cea mai buna alianta pe care o poti face este cea cu un barbat care stie cum sa te cucereasca si care iti va oferi pasiune pe si iubire atat cat sa nu sufoce spiritul tau independent si rebel.

Esti compatibila cu: 1, 4, 6, 9, 3
Poti desfasura relatii acceptabile cu: 7, 8, 5
Relatii dezastruoase cu: 2

Daca cifra numelui este 4: Bunul gust si rafinamentul sunt trasaturile in jurul carora se invarte personalitatea ta. Nu te incadrezi deloc in tiparul femeii dure si puternice de astazi, insa mai mult ca sigur ca sunt multi care apreciaza sarmul, delicatetea si feminitatea insasi. Poti desfasura o relatie excelenta cu un partener cu viziuni total diferite de ale tale, un partener puternic, hotarat, cu un spirit pragmatic dezvoltat. Sarmul tau fin s-ar potrivi de minune cu forta lui debordanta.

Esti compatibila cu: 1, 3, 5, 9, 8
Poti desfasura relatii acceptabile cu: 2, 4, 6
Relatii dezastruoase cu: 7

Daca cifra numelui este 5: Ai o natura pacifista si senina, insa ti-ai propus drept obiectiv pe termen lung condimentarea vietii tale afective. Prea mult soare pe cerul vietii tale te plictiseste uneori. Din cand in cand iti doresti nori grei, o furtuna cu tunete si fulgere memorabile. Esti compatibila de aceea cu o persoana optimista, aventuroasa, capabila sa te entuziasmeze si sa-ti transmita si tie bucuria de a trai.

Esti compatibila cu: 1, 2, 6, 8, 9
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri