Scrisul este un gest spontan si instinctiv, a carui indentitate nu se pierde in timp. Cu toate ca poate parea desuet a vorbi de semnificatia literelor intr-o epoca in care scrisul de mana este inlocuit de cel de tastatura, randurile asternute pe hartie isi pastreaza farmecul lor aparte.
Felul in care scriem litera d mic si M mare dezvaluie de asemenea anumite lucruri despre noi. In caz ca acestea urca drept, ele vorbesc despre aspiratii inalte, daca sunt inclinate la stanga denota o intelectualitate rafinata, daca coboara sub linia generala a scrisului denota egoism si rautate. Pe de alta parte, daca sunt aruncate spre dreapta, tradeaza un spirit liber. Un M buclat denota o imaginatie bogata, iar un M cu siret arata o mare incredere in sine.

Aparent un aspect insignifiant, punctuatia exprima si ea adevaruri despre caracterele umane. Un scris in care semnele de punctuatie lipsesc cu desavarsire denota neglijenta si lipsa de organizare. Punctul plasat la dreapta lui “i” indica promptitudine de spirit, situat la stanga literei “i” indica o gandire lenta, deasupra literei -imaginatie si misticism, foarte pronuntat -fermitate, lungindu-se cu un accent – natura senzuala, gros-accent pus pe instincte, in virgula -o personalitate energica, cu tendinte spre agresivitate. Daca in loc de punct, pui un cerculet sau o inimioara, inseamna ca esti o fire joviala, entuziasta si neastamparata.

Ai doua minute? Avem nevoie de ajutorul tau! Te rugam sa intri aici si sa ne raspunzi la acest mic sondaj. Multumim!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri