Scrisul este un gest spontan si instinctiv, a carui indentitate nu se pierde in timp. Cu toate ca poate parea desuet a vorbi de semnificatia literelor intr-o epoca in care scrisul de mana este inlocuit de cel de tastatura, randurile asternute pe hartie isi pastreaza farmecul lor aparte.
Aspectul literelor este foarte important si el. In scrisul tau majusculele au inlocuit literele mici? Abundenta de majuscule in scrisul de mana semnaleaza o persoana modesta sau un spirit material, sunt de parere grafologii. Daca literele mari pe care le faci seamana izbitor de bine cu cele tipografice, ai un simt estetic foarte dezvoltat. Daca acestea prezinta in schimb inflorituri, esti o persoana careia ii place sa iasa in evidenta. Daca literele mari amintesc de cifre, esti o persoana metodica, rationala, ce nu se abate de la principiile sale de viata. Literele mari aduc foarte mult cu cele cele mici? Inseamna ca ai o inteligenta vie ce trebuie valorificata insa la capacitatile sale maxime. Literele mari, usor aplecate spre stanga, sunt indicii ale unei lupte repurtate cu propria persoana, iar cele inclinate spre dreapta tradeaza dorinta de independenta.

Literelor mici si formei acestora le sunt rezervate capitole speciale in grafologie. Un scris rotund denota o personalitate artistica, orientata spre tot ceea ce inseamna frumos. Daca acesta este insa foarte inclinat, inseamna ca esti o fire pasionala si rebela, daca este ascutit inseamna ca ai un al treilea ochi, pe cel critic. Literele ovale tradeaza franchete si expansivitate, iar cele patrate denota rezerva si retinere, o fire inchisa, orientata mai mult spre dezvoltarea relatiei cu sine decat cu celelalte persoane. Directia literelor mici este si ea foarte importanta atunci cand ne referim la personalitatea unei persoane. Literele mici orientate vizibil spre dreapta tradeaza o inteligenta ascutita si un caracter dinamic, iar cele inclinate spre stanga spun povestea unei personalitati lente, inactive si interiorizate. Scrisul drept, neinclinat indica simplicitate si demnitate, precum si un caracter inflexibil.

Semnatura are o foarte mare insemnatate grafologica, fiind o marca sigura a personalitatii. Atunci cand semnatura este urmata de un punct arata o personalitate prevazatoare, intr-o permanenta atitudine defensiva. Daca in schimb se termina intr-o linie, atunci indica o natura suspicioasa, fara pic de incredere in cei din jur. In caz ca semnatura este continuata de o lovitura de sabie, atunci ai o sensibilitate moderata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri