Ai ramas surprinsa de faptul ca dieta care a functionat in cazul tuturor prietenilor tai nu a dat rezultate si in ceea ce te priveste? Poate ca temperamentul tau nu tolereaza o astfel de dieta. Uneori, regimul alimentar in sine nu este suficient.
“Temperamentul sangvinic necesita un regim alimentar vegetal nici prea umed, nici prea cald, nici prea sarat; Ceaiurile digestive usor amare ii pot face mult bine”, constata Paul Dupont. De asemenea, sangvinicilor le sunt indicate bauturile usoare, spre exemplu vinurile cu o concentratie de alcool mai mica, supa de legume si sucurile de fructe precum cel de para sau de mar. In alimentele utilizate in dieta sangvinicilor neaparat trebuie incluse legume si fructe ca varza, gutui, fasole, orz, struguri, orez. Temperamentul sangvin este predispus la consumul excesiv de dulciuri si grasimi si de aceea ii sunt recomandate complementele alimentare pe baza de papadie si crom.

Dieta Colericilor – Colericii iubesc viata asa cum este ea, cu bune si rele, facand risip de energie si de entuziasm. Spontani, nervosi, irascibili, exagerand in tot ceea ce fac, lipsiti de rabdare, colericii trec cu usurinta de la o stare la alta si de la o dieta la alta. Echilibrul si stabilitatea nu reprezinta tocmai punctele lor forte, insa sunt inzestrati cu o rezistenta fizica iesita din comun. Iubesc efortul mai ales atunci cand acesta se concretizeaza in rezultate. Nici ei nu au rabdarea si timpul necesar pentru a urma o dieta pe termen lung. Daca rezultatele dietei nu pot fi constate in scurt timp de la inceperea ei, or sa inceapa o alta. Nu le lipseste vointa, ci motivatia.

Semne al pamantului, colericilor li se potriveste un regim alimentar umed si cald, alcatuit din vegetale intaritoare si dulci. Printre bauturile pe care ar trebui sa le consume se numara cele pe baza de lemn-dulce si ghimbir, supele de legume calde si vinurile vechi si generoase. De asemenea, din alimentatia colericilor nu ar trebui sa lipseasca migdalele dulci, sucul de lamaie, maslinele, nucile verzi, susanul, rodia sau fisticul. Colericii sunt predispusi la afectiuni legate de circulatia sangelui, de aceea le sunt indicate complementele alimentare pe baza de sfecla rosie si lamaie. Acestea diminueaza surplusul de grasime de pe ficat si curata sangele.

Dieta Flegmaticilor – Oamenii tabieturilor si ai principiilor, flegmaticii dau dovada de o perseverenta si de o rabdare iesita din comun atunci cand vine vorba de atingerea obiectivelor proprii. Cu un tonus energetic scazut, apatici de cele mai multe ori, calmi si echilibrati, flagmaticii urmeaza pas cu pas regulile pe care si le-au construit. Dietele de lunga durata nu-i sperie si nu se abat sub nicio forma de la regimul strict pe care si l-au impus.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri