Visele erotice reprezinta insa o latura intima a fiecarei persoane si nimeni nu le-ar putea nega incarcatura psihologica si emotionala. Unele sunt pur si simplu naucitoare, experienta avuta este fascinanta si senzationala, senzatiile traite sunt chiar "de vis", simturile sunt in mod placut impresionate.
In vise, spre deosebire de viata reala, exista mai putine constrangeri dictate de tine insati sau de catre partenerul tau. Si totusi... chiar daca nu respecta logica vietii, imaginile din timpul visului erotic sunt strans legate de existenta ta cotidiana si de sentimentele aferente acesteia. Visele erotice au limbajul lor secret, iar semnificatia acestora nu este intotdeauna una cu conotatie sexuala. Visele erotice nu constituie intotdeauna semnul unei activitati sexuale reduse, o refulare a dorintelor sexuale sau dorinta de a-ti exprima feminitatea. Se poate intampla ca mesajul transmis de visul erotic sa nu difere cu mult de cel exprimat intr-un vis obisnuit.

Visele pot dezvalui multe lucruri despre tine, despre comportamentul tau in intimitate sau despre relatiile pe care le stabilesti cu cei din jur, spun psihologii. Un vis poate avea mai multe conotatii. De exemplu, visul in care faci dragoste cu fostul tau prieten poate avea mai variante de interpretare: fie nu ai reusit sa inchei definitiv un capitol din viata ta, fie in relatia actuala exista teama ca ai putea repeta anumite greseli comise in trecut. A-ti imagina o aventura cu un fost partener poate inseamna si faptul ca te gandesti la ceea ce s-ar fi putut intampla intr-o anumita conjunctura si parcursul pe care l-ar fi luat viata ta daca... Fostul partener reprezinta un simbol la trecutului, iar acest vis este departe de a arata deviatie sexuala. Este un vis naiv care denota pur si simplu nevoia de mai multa afectiune sau atentie in relatia actuala.

Cu siguranta in vis ne permitem sa fim asa cum ne dorim. Un vis in care te dezlantui din punct de vedere sexual poate denota faptul ca esti o persoana retrasa, ce nu are curajul sa indrazneasca sau sa se exprime asa cum si-ar dori. Acest vis mai semnifica si dorinta de a iesi din tiparele comportamentale, de a explora anumite aspecte ale feminitatii si sexualitatii tale. Dorintele tale secrete ies mai usor la iveala in lumea imaginara. In vis faptele tale nu sunt niciodata condamnate. Poti interpreta cu succes rolul “fetei rele” fara sa-ti fie teama ca vei fi aratata cu degetul. Un astfel de vis mai poate insemna si faptul ca in viata reala iti reprimi dorintele sexuale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri