Infidelitatea virtuala are insa cele mai mari sanse de a se transforma intr-una reala daca incepi sa te implici emotional in relatia ta de pe internet. Daca in relatia actuala, cea reala, te simti singur si neinteles sau daca te afli intr-un moment mai vulnerabil al relatiei voastre, poti evada in relatia virtuala. Gasesti aici o mare consolare.
Desi nu toti privim aventurile pe internet ca pe un real pericol ce ne poate pune in primejdie viata nostra de cuplu, un studiu efectuat pe site-ul spaniol mujereshoy.com arata ca aproximativ 150 de milioane de persoane intra zilnic pe internet pentru a incepe o aventura sentimentala. Mai mult chiar, in Statele Unite, relatiile de pe Internet sunt admise drept probe de divort viabile. Infidelitatile virtuale pornesc de la un simplu joc. Intr-o prima faza de inceput, sub pretextul curiozitatii, “doar pentru amuzament”, se infiripa niste “banale” conversatii cu o persoana necunoscuta. Oare ce se ascunde dincolo de adresa de web, de nickname-ul acesta sau de profilul descris? Insa posibilitatile se multiplica in n variante, iar intrebarile tale isi vor gasi si ele raspunsul. In spatele monitorului te simti mai liber sa-ti expui opiniile si gandirea ta, scapi de inhibitii, poti sa fii asa cum esti tu cu adevarat sau iti poti crea imaginea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Iar acea persoana cu care comunici este mai mult decat dispusa sa te asculte, sa te inteleaga, sa te compatimeasca si este in masura sa-ti dea unele sfaturi obiective, intru-cat nu te cunoaste foarte bine, iar momentan sunteti doi straini.

Infidelitatea virtuala are insa cele mai mari sanse de a se transforma intr-una reala daca incepi sa te implici emotional in relatia ta de pe internet. Daca in relatia actuala, cea reala, te simti singur si neinteles sau daca te afli intr-un moment mai vulnerabil al relatiei voastre, poti evada in relatia virtuala. Gasesti aici o mare consolare, o posibila solutie de a iesi din impasul emotional in care esti prins. Incepi si-i faci destainuri mai intime persoanei de pe interne, ii expui cu usurinta dorintele tale secete si iti petreci din ce in ce mai mult timp conversand cu acea persoana, uneori neglijandu-ti partenera reala. Te simti pe zi ce trece tot mai atras de ea, te fascineaza, ai impresia ca noi orizonturi se deschid in fata ta. Simti o nevoie disperata sa fii tot timpul cu ea, te grabesti sa ajungi acasa doar pentru a-i noapte buna si incepi si-i dezvalui chiar si unele dintre fanteziile tale sexuale.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri